Σάββατο , 20/04/2024

Ψάχνεις ηρεμία και ησυχία στις διακοπές σου; Αυτά είναι τα top νησιά της Ελλάδας για χαλάρωση μακριά από όλους και όλα!

Υπάρχουν δύο είδη ταξιδιωτών. Αυτών που τους αρέσουν τα πάρτυ, η διασκέδαση και τα ποτά και αυτών που ψάχνουν να βρουν την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη για λίγες μέρες ξαπλωμένοι σε μια παραλία. Εάν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία αυτά τα ελληνικά νησιά αποτελούν την ιδανική λύση για διακοπές που συνδυάζουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών με την καλή ποιότητα ζωής, που πολλές φορές η πόλη και η καθημερινότητα μας κλέβει.

Ανάφη

Ιδανικός προορισμός για οικονομικές αλλά και μοναδικές για να χαθείς στον ορισμό του καλοκαιριού διακοπές. Το Κατσούνι και η Φλαμουρού, ο Μέγας Ποταμός, Μικρός και Μεγάλος Ρούκουνας μπορούν να επιβεβαιώσουν την ομορφιά της και τα θαλασσινά της στα μετρημένα στα δάχτυλα ταβερνάκια της να τη σφραγήσουν στη μνήμη σου.

Πάτμος

Μεγαλείο και γαλήνη. Αυτές οι δύο λέξεις αντιπροσωπεύουν αυτό το νησί. Άσχετα με το αν είσαι θρησκευόμενος ή όχι η επίσκεψη στη Πάτμο είναι ευλογία. Αυτό το μικρό, αλλά σπουδαίο νησί στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων εδώ και χρόνια, Πάσχα ή καλοκαίρι, αποτελεί σταθερό προορισμό για διανοούμενους, καλλιτέχνες και επώνυμους επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο με τα εντυπωσιακά αρχοντικά της και τις μυστηριώδεις σπηλιές της.

Σκύρος

Ένα νησί στις Σποράδες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πολλές μοναδικότητες. Ένας τόπος με φόντο το Αιγαίο που συνδυάζει τη βενετσιάνικη ομορφιά του κάστρου της με υπέροχες παραλίες, απομακρυσμένες ακτές, θαλάσσιες σπηλιές και παραθαλάσσια χωριά.

Ιθάκη

Σύμβολο της πιο γλυκιάς πατρίδας, αυτής που αναζητά ο καθένας. Νησί μαγικό, καταπράσινο, σύμβολο έμπνευσης από τον μυθικό Οδυσσέα και καταφύγιο για όσους λατρεύουν την ηρεμία. Εάν αναζητάς κι εσύ την δική σου Ιθάκη δε χρειάζεται να πας μακρυά αυτό το καλοκαίρι.  Μυθικά νερά, συγκλονιστικό φαγητό και η παραλία του Αϊ Γιάννη στον Άσπρο Γιαλό είναι αρκετά για να σε πείσουν πως φέτος αξίζει να ανακαλύψεις την Ιθάκη.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …