Κυριακή , 28/04/2024

Το εντυπωσιακό ραπ flow του LAVA για το τραγούδι “1000 Μυστικά” (VIDEO)

Σ ένα εξειδικευμένο και ευχάριστο ραπ flow όπου συνδυάζει άρσεις και τρίηχα ο LAVA ηχογραφεί τον στίχο του για το τραγούδι 1000 μυστικά. 
Yπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη ραπ flows ,στα 22 χρόνια δισκογραφίας ο ράπερ εξελίσσεται συνεχώς και γράφει στίχους που μπορούν να συνδυάσουν τον καλαίσθητο ήχο με την “επίδειξη” εξειδικευμένου flow , δεδομένο ότι όλοι οι στίχοι γράφονται από τον ίδιο . Υπάρχουν και ετοιμάζονται -σύμφωνα με όσα μας είπε- τουλάχιστον 4 καινούρια project καινούργιες δουλειές του LAVA όπου κάποια θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα  σε συνεργασία με την ΑΜ projects .
Η ηχογράφηση του ραπ έγινε στο στούντιο waves ,μαζί του ήταν η ξαδέρφη του Φένια Δούκογλου η οποία τον στηρίζει σε κάθε του κίνηση κ αποτελεί μέλος της ομάδας ,το βίντεο τράβηξε ο χρόνια φιλος του LAVA δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Δούκας .
Το τραγούδι 1000 μυστικά είναι ένα έντεχνο στυλ όπου έγραψε και δημιούργησε ο Τόλης Κόκκινος , ερμηνεύει και τραγουδά ο Γιώργος Πάγκαλος , την σκηνοθεσία του κλιπ ανέλαβε η Μαρία Σκόκα.
LAVA rap recording

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …