Τετάρτη , 08/05/2024

Alexander Rybak: “Τα ελληνικά κορίτσια είναι εξαιρετικά χαριτωμένα”

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Alexander Rybak (ρέκορντμαν ψήφων της Eurovision το 2009) αποκαλύπτεται στην «ΜΠΑΜ». Τι λέει για τη χώρα μας που υπεραγαπά και τις συναυλίες που ακυρώνονται.

Γνωρίζω ότι αγαπάς την Ελλάδα κι έχεις επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας. Πρόκειται να βρεθείς ξανά στην Ελλάδα στο κοντινό μέλλον;

Ηταν προγραμματισμένο να κάνω μια συναυλία σε συνεργασία με ένα ελληνικό πανεπιστήμιο το καλοκαίρι. Ανυπομονούσα πραγματικά για αυτό, αλλά έπρεπε να το ακυρώσουν λόγω ορισμένων πολιτικών ζητημάτων. Είχα προγραμματίσει επίσης να παίξω σε μια εκπομπή τύπου μαραθώνιο, αλλά ακυρώθηκε επίσης. Είμαι πολύ άτυχος στην Ελλάδα (γέλια). Μακάρι να μπορούσα να προσκληθώ σε κάτι το οποίο δεν ακυρώνεται!

Τα παραμύθια πολύ συχνά γίνονται πραγματικότητα. Ποιο είναι το μεγαλύτερο παραμύθι σου που έγινε αληθινό;

Η παρουσίαση του νέου μου νορβηγικού παιδικού musical για τον Trolle και το «μαγικό του βιολί». Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι ασφαλής κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παραμύθι!

Εχεις πολλούς φαν στην Ελλάδα. Τι θα ήθελες να τους πεις;

Για όσους με ακολουθούν, ξέρουν πόσο μου αρέσει να πειραματίζομαι με τη μουσική και ότι κάθε project είναι ένα νέο στιλ. Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά για τους Ελληνες φαν που με υποστηρίζουν πάντα σε αυτό. Και φυσικά, τα ελληνικά κορίτσια είναι εξαιρετικά χαριτωμένα!

Πηγή: Εφημερίδα Mπαμ, Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …