Δευτέρα , 04/12/2023

H τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά στην πιο σέξι της φωτογράφιση!

Μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, βιώνει η Λένα Ζευγαρά. Έχοντας στις αποσκευές της, τα «Όνειρα» με την υπογραφή των Βασίλη Καρρά, Jenny Tsiko, Μιχάλη Τουρατζίδη, που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου, αλλά και ένα live unplugged, που μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, ξεπέρασε τα 1.200.000 αληθινά views στο youtube, η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, έχει μπει δυναμικά στη μουσική σκηνή!
Με αφορμή το νέο της τραγούδι, σε παραγωγή του Μιχάλη Τουρατζίδη, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, η Λένα Ζευγαρά, έκανε μία ανατρεπτική καλλιτεχνική φωτογράφιση, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί, δια χειρός του Αλέξανδρου Καρπά, από τους Unboxholics, και όπως μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τα backstages, το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μοναδικό.
Παράλληλα με τις πολύμηνες εμφανίσεις της στο Premiera live στον Βόλο, όπου θα ολοκληρωθούν στις αρχές Μαΐου, η Λένα Ζευγαρά, έκανε επιλεκτικές live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, όπου γνώρισε τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, ενώ από τα μέσα Μαΐου, ξεκινάει ένα μεγάλο live tour!

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …