Πέμπτη , 18/07/2024

H Listen2Find λανσάρει νέο ιστότοπο – Ένας νέος τρόπος να βρεις το σπίτι των ονείρων σου online

H Listen2Find, μια νέα πλατφόρμα ακινήτων, με ενθουσιασμό ανακοινώνει την έναρξη της νέας της ιστοσελίδας, www.listen2find.com

Ο ιστότοπος είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που διαθέτει ηχητικές αγγελίες, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν τις αγγελίες καθώς αναζητούν ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τον ήχο, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε χιλιάδες καταχωρήσεις, πολλές από τις οποίες είναι αποκλειστικές για την Listen2Find, οι οποίες διαθέτουν επίσης φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας των ακινήτων, που είναι διαθέσιμα τόσο για ενοικίαση όσο και για αγορά.

Ο ιστότοπος στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες μια υψηλότερης ποιότητας εμπειρία στην αναζήτησή τους για ακίνητα στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

«Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, η Listen2Find έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια εύχρηστη πλατφόρμα, που κάνει την αναζήτηση του νέου σπιτιού ή αυτοκινήτου σας μια ευχάριστη και, ελπίζουμε, επιτυχημένη εμπειρία», λέει η Μαρία Ψηλού, Συνιδρυτής της Listen2Find.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού, και η ομάδα της έχουν επίσης τονίσει τη σημασία της δημιουργίας μιας θετικής εμπειρίας του χρήστη στον ιστότοπο.

Η Listen2Find έχει επίσης δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες με άλλες πλατφόρμες ακινήτων και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου Mansion Global της Wall Street Journal.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους Έλληνες κτηματομεσίτες να διαφημίσουν τις καταχωρήσεις τους σε ένα ευρύτερο κοινό, γι’ αυτό οι ειδικές μας ομάδες παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης, συνεργάζονται στενά με μεγάλης εμβέλειας εφημερίδες και ιστότοπους ακινήτων για να μας βοηθήσουν να διαφημιστούμε στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία», εξήγησε η Μαρία Ψηλού.

Σε ένα επιπλέον βήμα για να βοηθήσει τους πελάτες της, η Listen2Find παρέχει μια έμπειρη ομάδα που είναι πάντα δίλα σας να ακούει τις όποιες παρατηρήσεις σας προκειμένου να δίνει άμεσες λύσεις για να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τη μέγιστη βοήθεια που χρειάζονται, και μαζί να δημιουργήσουν ένα εργαλείο που θα φέρει την εξέλιξη στο real estate στην Ελλάδα.

Είναι μέρος του σχεδίου της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες μια πιο προσωπική εμπειρία.

«Το να μπορείτε να σηκώνετε το τηλέφωνο και να μιλάτε με τον προσωπικό σας συνεργάτη εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό και επειδή εκτιμούμε όλους τους πελάτες μας, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να προσφέρουμε μια προσωπική υπηρεσία».

Για περισσότερες πληροφορίες

LISTEN2FIND

Web: www.listen2find.com

Tel: 210 9629459

Email: info@listen2find.com

Ακολουθήστε μας σε

Instagram

https://www.instagram.com/listen2findcom/

facebook

https://m.facebook.com/listen2find

YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=jibxhI4q3Ew

 

Δείτε επίσης

«Αμέτι Μουχαμέτι»: H νέα σπαρταριστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! …