Πέμπτη , 25/04/2024

Live Streaming με Λαϊκή Μουσική και πολύ Χαμόγελο

Live Streaming με Λαϊκή Μουσική και πολύ Χαμόγελο

Μια υπέροχη διαδικτυακή συναυλία με μπουζούκια σε Live Streaming είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 6/2/2021 σε έναν χώρο όπως είναι το Κτήμα Domaine Karras στην Κερατέα που διαμορφώθηκε ειδικά για αυτό.

Μια ιδέα γίνεται πράξη, όταν οι άνθρωποι έχουν όρεξη. Η ιδέα του Βαγγέλη Πάνου που γεννήθηκε ένα βράδυ στο lockdown, ο οποίος διαθέτει τα πιο υπερσύχρονα μηχανήματα ήχου και φωτισμού, μαζί με το χώρο αλλά και την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου Τάσου Σούρμπα και του Αλέξη Μαρινάτου που έχει ένα, από τα καλύτερα στούντιο καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης Κρίς Τίσμολ … ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα μυαλά τους σε μια μοναδική συναυλία σε LIVE Μετάδοση μέσω της VIVA.GR

Οι τραγουδιστές που βρίσκονται αρκετούς μήνες σε αδράνεια είπαν αμέσως NAI στην ιδέα και όλοι μαζί ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό θέαμα που μπορεί να απολαύσει όλος ο κόσμος με μικρή είσοδο από τον καναπέ του κάνοντας και δώρο ένα σεβαστό ποσό στο Χαμόγελο του παιδιού.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές
Γιώργος Δασκουλίδης
Πέτρος Ίμβριος
Σαμπρίνα και Γωγώ Βαγενά
Και ο Γιάννης Κρητικός

Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τέσσερις κάμερα μεν, έναν διευθυντή φωτογραφίας, έναν σκηνοθέτη, τρεις τεχνικούς ήχου, δύο φώτων και έναν υπεύθυνο χειρισμού βίντεο. Θα εργαστούν αρκετοί άνθρωποι για να απολαύσει ένα υπέροχο θέαμα ο κόσμος που τόσο πολύ έχει λείψει.

Με πρωτοβουλία όλων αποφασίστηκε ένα μέρος των εσόδων να διατεθεί στο Χαμόγελο του παιδιού που τόσο στηρίζουν όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όλοι μαζί μπορούσε να πάρουμε την Ζωή μας πίσω ακόμα και με αυτό τον τρόπο αφού η αγάπη μας για την μουσική ενώνει τα πάντα !!

Την συναυλία σε ζωντανή μετάδοση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα και θα υπάρχουν και μίνι συνεντεύξεις των καλλιτεχνών και των δημιουργών.

Παραγωγή: Silksound Βαγγέλης Πάνου-
Digital Eye Studio Αλέξης Μαρινάτος
Σκηνοθεσία: Chris Teasmall

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …