Πέμπτη , 25/04/2024

“Mύρισε” Καλοκαίρι! – Κάνουν Grand Opening τα πιο In Club της Αθήνας!

Μύρισε καλοκαίρι…

AKANTHUS SUMMER CLUB

Γνωστό, διαχρονικό ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Απριλίου για να σας υποδεχτεί μια ακόμη χρονιά. Όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον, προσφέρεται για ολοήμερη διασκέδαση. Απο το πρωί μέχρι το άλλο ξημέρωμα είναι το ιδανικό μέρος για καλοκαιρινή έξοδο.

BANANA ATHENS SUMMER

Όντας λοιπόν ο πιο καυτός προορισμός της καλοκαιρινής σεζόν, είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις γωνιές της Αθήνας, αφού βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή του Μετς. Αυτό που σε κερδίζει αυτόματα σε ένα μαγαζί, και σε ελκύει να το επισκεφτείς, είναι πρωταρχικά η αισθητική και η διακόσμηση που έχει. Και φέτος ,λοιπόν, από τις 20 Απριλίου το Banana θα είναι έτοιμο για να υποδεχτεί ένα ακόμη καλοκαίρι.

BALUX

Καφές, χαλαρό ποτό και ιδανικό φαγητό για σένα που αγαπάς μια πιο χαλαρή διασκέδαση. Σχεδιασμένο για τις εξορμήσεις σου στη Νότια Αθήνα το Project Balux είναι ο ιδανικός χώρος για όλη την ημέρα.

NALU

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομά του σημαίνει κύμα στα χαβανέζικα. Ακριβώς δίπλα στο κύμα το Nalu είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί για μια ακόμη χρονιά και να σε δροσίσει με τα υπέροχα cocktails του αλλά και  εκλεκτές γαστρονομικές του δημιουργίες με fusion στοιχεία. Ακόμη το σκέφτεσαι;

ISLAND Athens Riviera

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, lounge μουσικές αλλά και dance parties, επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, αποτελούν την ιδανική έξοδο όλες τις ημέρες τις εβδομάδας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

PENNARUBIA LOUNGE

Δύσκολη μέρα; Ένας καφές ή ένα δροσερό ποτάκι πάνω στο καταπράσινο γκαζόν με τις αιώρες και θέα το ηλιοβασίλεμα θα σε βοηθήσει να τα ξεχάσεις όλα. Και μόλις αρχίσει να νυχτώνει, η πυξίδα της καλοκαιρινής διασκέδασης, δείχνει μόνο έναν προορισμό, και αυτός δείχνει αποκλειστικά το Penarrubia lounge. Τα μοναδικά cocktails του, δημιουργήματα των πιο έμπειρων mixologists της πόλης, κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις και απογειώνουν όλες τις αισθήσεις, αφού η πολυπλοκότητα των χρωμάτων και των γεύσεων, ενώνεται με έναν μαγικό τρόπο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …