Παρασκευή , 29/03/2024

O γάμος, η εγκυμοσύνη και συμπτώματα του κορωνοϊού της Star Hellas, Μαρίας Ψηλού

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για την Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, καθώς βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα παντρευτεί αρχές Μαΐου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Ψηλό, χωρίς να είναι παρόντες οι γονείς της και φορώντας μάσκες λόγω καραντίνας!

Το εντυπωσιακό μοντέλο μιλώντας στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη περιγράφει την αγωνία που βίωσε όταν πριν από έναν μήνα είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού την στιγμή που είναι έγκυος, τις δύσκολες στιγμές που περνάει μακριά από τους γονείς της λόγω καραντίνας, αλλά και την γυμναστική που κάνει καθημερινά καταφέρνοντας να κρατάει το σώμα της σε άριστη φόρμα!

«Περνάω δύσκολα καθώς αυτές τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης μου θα ήθελα να είχα κοντά μου τους γονείς μου. Έχω πολύ ανάγκη την μητέρα μου. Ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα μου συνέχεια και με φροντίζει σε ότι χρειαστώ» μας εξομολογείται.

Πριν ένα μήνα η εγκυμονούσα Σταρ Ελλάς έζησε μεγάλη αγωνία όταν είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού: «Ήμουν άρρωστη και είχα όλα τα συμπτώματα του ιού. Φοβήθηκα για εμένα και το παιδί μου. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και δεν μπορώ να πάρω φάρμακα. Έκανα το τεστ για τον κορωνοϊό και ευτυχώς βγήκα αρνητική. Πήγα σε ιδιωτική κλινική στην Βουλιαγμένη με το αυτοκίνητο. Δε με άφησαν να μπω μέσα. Η εξέταση έγινε ενώ ήμουν στο αμάξι. Ήρθε μια γιατρός με στολή, μου πήρε δείγμα από τον φάρυγγα και μέσα σε δύο ημέρες είχαν βγει τα αποτελέσματα.»

Η νεαρή εντυπωσιακή Μαρία αρχές Μαΐου θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της επενδυτή στο επάγγελμα, χωρίς να είναι παρόντες οι γονείς του ζευγαριού, χωρίς κόσμο και με το ζευγάρι να φοράει μάσκες για τον κορωνοϊό: «Λόγω της κατάστασης στο Δημαρχείο θα είμαστε μόνο εγώ και ο Κωνσταντίνος. Λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα είναι οι γονείς μου. Η μητέρα μου δεν μπορεί να παραβρεθεί καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω προβλήματος υγείας της. Θα παντρευτούμε φορώντας μάσκες! Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα… Περιμένω με αγωνία τον θρησκευτικό μας γάμο που εκεί θα κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι» μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, η σέξι μελλοντική μανούλα μας περιγράφει την καθημερινότητά της σε καραντίνα: «Γυμνάζομαι καθημερινά μια ώρα. Κάνω ατομική προπόνηση κάθε πρωί. Ευτυχώς έχω πάρει μόνο δύο κιλά. Επίσης κάθε μέρα περπατάω περίπου μια ώρα. Μου αρέσει να μαγειρεύω και επιλέγω πρωτεΐνη μαζί με λαχανικά. Μια φορά την εβδομάδα επιτρέπω στον εαυτό μου να φάω ένα γλυκό της αρεσκείας μου!», μας αναφέρει χαρακτηριστικά από την εντυπωσιακή βίλα του ζευγαριού στην Βουλιαγμένη.

Πηγή: Star.gr, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …