Πέμπτη , 28/03/2024

O Σύλλογος “Μαζί για την Ζωή” μοιράζει δώρα και λουλούδια για την “Ημέρα της Γυναίκας”

Το Σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» στη Γλυφάδα, είναι μια ιδέα που ζυμώθηκε τον χειμώνα του 2014 και πήρε σάρκα και οστά το φθινόπωρο του ίδιου έτους. Σκοπός του σωματείου είναι: – Η εθελοντική παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς άτομα ή ομάδες πληθυσμού και η συμβολή στην όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ιατρική, νοσηλευτική και ψυχολογική φροντίδα και υποστήριξη των ασθενών αυτών. – Η ενημέρωση-και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, των υπεύθυνων άσκησης πολιτικής και των κοινωνικών φορέων σε θέματα πρόληψης καρκίνου του μαστού και αποκατάστασης. – Η συνεργασία με αντίστοιχα σωματεία σε όλη την Ελλάδα και την αλλοδαπή καθώς και η από κοινού δράση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του ζητήματος και την καλύτερη αντιμετώπισή του. – Η συνεργασία με επιστημονικούς και πνευματικούς φορείς, εθελοντικές οργανώσεις,δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην αλλοδαπή ώστε να προωθηθεί η έρευνα και η ευαισθητοποίηση στα προβλήματα των καρκινοπαθών και στην πρόβλεψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. – Η διενέργεια ημερίδων, εκδηλώσεων και δράσεων.   

 Ο  Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) Μαζί για τη Ζωή, έχει εκκινήσει τις προετοιμασίες για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν διαφορετικές  αυτή την φορά όσον αφορά  τον covid -19 και σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ για την

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
 
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
 Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.  

Στις 8 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα επιλέξαμε οι  δράσεις μας  να αφορούν  την ενημέρωση και να είναι διαδικτυακές.με συμβουλές με ανακοινώσεις , διαλέξεις .

 Υπάρχει όμως μια διαφορά για το 2021 επιλέξαμε!!!!!

50 Γυναίκες όλων των επαγγελμάτων καθώς και 50  γυναίκες που έχουμε κατά καιρούς συνεργαστεί σε διάφορους τομείς της υγείας  !!!

Μέλη  Γυναίκες του συλλόγου μας και τηρώντας τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν τις οικίες των τιμωμένων γυναικών  και θα τους παραδίδουν σε εξωτερικό χώρο  λουλούδια και διάφορα δώρα απο τους χορηγούς μας. 

Ενημέρωση αλλά  και απευθείας κάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  facebook ,instagram,site ..με σκοπό να τιμήσουμε τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα στην ζωή !!!

Επίσης θα επισκεφθούμε στις 8 Μαρτίου την μονάδα μαστού του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ -ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  το ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ   και ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ τιμώντας τις γυναίκες που ανήκουν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης .

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …