Παρασκευή , 19/04/2024

Oscars 2019: Εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για… κλάματα

Του Άκη Τσακίρη 

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 91η απονομή των βραβείων κινηματογράφου Oscar και όλοι φυσικά μιλούν για τα χρυσά αγαλματίδια που βρήκαν και φέτος τους κατόχους τους, αλλά και τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες της βραδιάς.

Κάποιες φόρεσαν την τουαλέτα τους και φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί, κάνοντας τoυς fashion experts να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και κάποιες τις…. φόρεσαν οι τουαλέτες τους και μας απογοήτευσαν πλήρως.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sarah Paulson η οποία φόρεσε μία δημιουργία Brandon Maxwell που παρέπεμπε σε παλιές καλές εποχές Dior σε ένα αρκετά έντονο χρώμα, με λεπτομέρειες που όχι μόνο την έκαναν να μοιάζει κομψή και φινετσάτη, αλλά πολλοί την χαρακτηρίσαμε το… “ροζ βουνό”.

Μπορεί η Queen Latifah να είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της εποχής μας, αλλά δεν θα μπορούσε κανείς να πει πως με την φετινή της εμφάνιση στα Oscars θα γινόταν και το επόμενο fashion icon. Οι λεπτομέρειες στο μαύρο φόρεμα που έφερε την υπογραφή Michael Costello, δεν την βοήθησαν καθόλου να πετύχει το total black outfit που ίσως είχε στο μυαλό της.

Krysten Ritter για σένα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τα είπαν όλα οι χρήστες του twitter, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να παρομοιάσουν την οσκαρική επιλογή της ως κομμάτι του καναπέ του σπιτιού της και είχαν και δίκιο…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …