Πέμπτη , 25/04/2024

Party γενεθλίων για τον Γιάννη Διακονικόλα με λαμπερές παρουσίες και τούρτα υπερπαραγωγή!

Processed with MOLDIV

Ο Γιάννης Διακονικόλας πριν από λίγες μέρες πρόσθεσε ένα χρόνο ακόμα στη ζωή του και φέτος το φρόντισε να το γιορτάσει μιας και τις δυο προηγούμενες χρονιές τα γενέθλια του έπεσαν πάνω στην καραντίνα ελέω covid. Ο νεαρός ηθοποιός πραγματοποίησε birthday dinner party σε γνωστό Ethnic Bar Restaurant της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών τους στο πάρτυ του, ανάμεσά τους η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα που για μια ακόμη φορά έκανε εντύπωση με το γουστόζικο και δυνατό ντύσιμο της (το είχε δείξει αυτό και στο My Style Rocks), ο γνωστός pr manager και σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καζανίδης, η creative stylist & influencer Δώρα Αναγώστου γνωστή και ως @d__yourstyle, ο “Bachelor 1” του Alpha Tv παρουσιαστής και μοντέλο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο δημοφιλής ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλουμε την άλλοτε μοντέλο σύζυγο του Σοφία Μαριόλα,ο δημοσιογράφος της εφημερίδας espresso & του star channel Βαγγέλης Καράλης, ο τραγουδιστής Δημήτρης Παρίσηςπου στο φετινό Ελλάδα Έχεις Ταλέντο κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής με το νέο του τραγούδι με τίτλο «freddo espresso», ο διοργανωτής του Athens Art Festival (όπου είχε παρουσιάσει ο Γιάννης Διακονικόλας) & ιδιοκτήτης της εταιρίας Lenshoots Media Production Ιωάννης Πεφάνης. Οι παρουσίες που σίγουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο πάρτυ του Ροδίτη καλλιτέχνη ήταν οι γνωστές Αμερικανίδες μοντέλα Desiree Carter& Tomi Ayanleke που αυτόν τον καιρό βρίσκονται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, όπως και η “δικιά” μας νεαρή καλλονή Αλεξάνδρα Μαγγίνα (που διαπρέπει αθόρυβα και στο εξωτερικό) αμφότερες περπάτησαν στην ανοιξιάτικη εβδομάδα μόδας στο Ζάππειο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα όπου και ξεχώρισαν με την ομορφιά τους και το ταλέντο του στο χώρο της γυναικείας μόδας.

Το ενδιαφέρον όμως των καλεσμένων του Ροδίτη καλλιτέχνη τράβηξε η τούρτα-υπερπαραγωγή που δημιούργησε για αυτόν η Μάνια Ντέλου άλλοτε Miss Hellas και νυν επιχειρηματίας-pastry chef η οποία είναι και καλή φίλη του. Τούρτα με τον ίδιο σε ομοίωμα ανθρωπάκι με το νέο του (πια) look με γένια να λάμπει περιτριγυρισμένος από αστέρια και να κάθεται δίπλα στην κάμερα. Διάφορες σκηνές από επαγγελματικές του δουλειές ήταν αποτυπωμένες σε films που έδιναν άλλη αίσθηση πιο καλλιτεχνική στο εορταστικό του κέικ. Να σημειωθεί επίσης ό,τι η τούρτα τράβηξε τα βλέμματα και των άλλων θαμώνων του μαγαζιού, που κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να τη φωτογραφίσουν.

Όλοι μαζί με ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα διασκέδασαν στους ρυθμούς του ταλαντούχου ηθοποιού (απόδειξη και οι αναρτήσεις των στα social media), ο οποιός λαμπερός όπως πάντα εμφανίστηκε με casual βραδινό ντύσιμο (που επιμελήθηκε ο στυλίστας & ιδιοκτήτης της εταιρίας “Montaz Jeans Store” Κωνσταντίνος Καλαφάτης) και του ευχήθηκαν να τα χιλιάσει με υγεία & καλλιτεχνικές επιτυχίες!

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …