Πέμπτη , 25/04/2024

Play Parties: Έρχονται στην Ελλάδα τα φιλήδονα πάρτι με sex, το ιδιαίτερο dress code και τους αυστηρούς κανόνες – Ποια η Φιλοσοφία τους και όσα πρέπει να ξέρεις …

Μην σας αποσυντονίζει ο τίτλος καλοί μου αναγνώστες. Όταν μιλάμε για Play Parties μιλάμε φυσικά για Sex Parties, με κάποιες διαφορές από αυτά που ίσως έχεις συμμετάσχει ή έχεις ήδη ακούσει πως γίνονται και δεν έχεις πάρει ακόμη το θάρρος να συμμετέχεις…

Το νόημα των Play Parties είναι να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητα σου με άλλους ανθρώπους που είναι εξίσου περίεργοι με σένα κι όχι το να κάνεις ένα απλό σεξ με πολλούς ακόμη φίλους για παρέα. Τα Sex Parties, έχουν μια φήμη kinky και φιλήδονη, εάν διοργανώνονται σωστά, αλλά τα play parties μπορεί να γίνουν από τα πιο classic αλλά και ασφαλή events εκεί έξω.

Στα Play Parties, οι διοργανωτές συχνά εφαρμόζουν μια αυστηρή διαδικασία διεξαγωγής όπως το κατάλληλο dress code, κανόνες συμπεριφοράς, αλλά και «συναίνεσης», έτσι ώστε όλοι να περάσουν καλά και η ατμόσφαιρα να είναι τόσο ασφαλής όσο και sexy φυσικά χρειάζεται για να λειτουργήσει ο καλεσμένος.

Η είδηση της ημέρας είναι πως η μόδα των Play Parties έρχεται και στην Ελλάδα και είναι ακόμη πολλά αυτά που πρέπει να ξέρεις για να γίνεις ένα Gold Member αυτής της κάστας ανθρώπων που θα μπουν στην σεξουαλική καθημερινότητα της χώρας μας.

Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις πως δεν καταλήγουν όλοι με όλους. Μην περάσει το μυαλό σου από τεράστια όργια στο τέλος της βραδιάς. Υπάρχουν πολλοί που παρευρίσκονται και είναι απλοί επισκέπτες. Δε συμμετέχουν. Απλά τους αρέσει να παρατηρούν και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα συγκεκριμένα parties προσελκύουν πολλούς επιδειξιομανείς. Όμως είναι τόσο ασφαλή και επιλεκτικά όλα, που κάτι τέτοιο απλά δε συμβαίνει ποτέ.

Όλα τα parties έχουν ένα dress code. Αλλά μην σκεφτείς πως πρόκειται για θεματικά parties. Καλό είναι να φορέσεις κάτι που να έχει στρώσεις, οπότε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να εμφανίσεις τον ολοκληρωμένο σου κόσμο, ενώ προς το τέλος καλό είναι να φορέσεις κάτι σε πανωφόρι, ρόμπα, ώστε να μη βιαστείς να βάλει τα ρούχα σου και να φύγεις. Έτσι θα μπορέσεις να προλάβεις και την ιδιαίτερη λήξη της βραδιάς με τα coctails.

O πιο απλός τρόπος για να πας με κάποιον σε play parties είναι να φέρεις κάποιον μαζί σου για συνοδεία, ακόμα καλύτερα και το μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέρον και για εσάς και για τους υπόλοιπους.

Μην αγγίξεις κάποιον χωρίς να τον ρωτήσεις. Εάν έχει ήδη μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ρώτα τον εάν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω ή απλά ξεκίνα μία συζήτηση που ίσως σας οδηγήσει κάπου. Αν όχι, τότε προχώρησε στον επόμενο της λίστας σου. Επίσης εάν ένα ζευγάρι ή ένα γκρουπ ανθρώπων σε αφήνει να κοιτάς, δε σημαίνει ότι σου δίνει το ελεύθερο να κάνεις join. Η συναίνεση σε αυτά είναι το άλφα και το ωμέγα και πρέπει πάντα να έχεις την πράσινη κάρτα για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα που είναι η συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …