Παρασκευή , 19/04/2024

Room 9 luxurious beach bar: To απόλυτο Multiplex beach bar στην Χαλκιδική με υψηλή ποιότητα και στυλ!

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός έχει όνομα και στυλ με 10 χρόνια λειτουργίας… Room 9 luxurious beach bar! Μόλις 40 λεπτά από την Θεσσαλονίκη,  ένα από τα ομορφότερα beach bar στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής στην παραλία της Βεργιάς που σου δίνει τόσες πολλές επιλογές διασκέδασης.

Μπορείς να συνδυάσεις παιχνίδι στην θάλασσα κάνοντας θαλάσσια σπορ, να απολαύσεις μια βόλτα με τα θαλάσσια ποδήλατα, να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις finger food ή να δροσιστείς με εξαιρετικά διαλεγμένες συνταγές cocktail και αν φυσικά θελήσεις να διανυκτερεύσεις, υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση.

Στο Room 9 luxurious beach bar συναντάμε πολλά θεματικά και θεαματικά events, καθώς και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και δράσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Στόχος της οικογένειας του Room 9 luxurious beach bar, είναι ο πελάτης από την στιγμή που θα έρθει στο συγκρότημά μας με τo beach bar και το ξενοδοχείο μας, να έχει κρατήσει την πιο όμορφη εμπειρία εξυπηρέτησης , χαλάρωσης και απόλαυσης, σημειώνει ο ιδιοκτήτης Αναστάσιος Βαβαδέρης, όπως και όλη η ομάδα που πλαισιώνει το συγκρότημά μας που πάντα στην διάθεση των πελατών με ευγένεια και χαμόγελο.

Από τις 4/6 άνοιξε την πόρτα του και ξεκίνησε να υποδέχεται φίλους , γνωστούς αλλά και όλο τον κόσμο που πραγματικά αγαπάει το Room 9 luxurious beach bar.  Προγραμμάτισε την επίσκεψη σου και ζήσε την πιο όμορφη καλοκαιρινή απόδραση σου!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …