Πέμπτη , 28/03/2024

Simone Arnaboldi: “Η κίνηση βοήθειας που κάνεις έμπρακτα και σιωπηλά είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς στο τέλος της μέρας” – Η Realize Italy κοντά στο “Xαμόγελο του Παιδιού” χαρίζει βιβλία

Η Realize srl – Italy κοντά στο Χαμόγελο του παιδιού.

Συμμετέχοντας ενεργά στο «Bazaar for a Smile» που διοργανώνεται στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018 στο Ωδείο Αθηνών, προσφέρει 100 βιβλία της συγγραφέως και εικονογράφου παιδικών βιβλίων, Μαρίνας Γιώτη (Εκδόσεις Διόπτρα). Στο bazaar εκτός βέβαια από τα βιβλία, θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, υπέροχα brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, accessories, κοσμήματα, είδη σπιτιού καθώς και μια τεράστια συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και λαχταριστά τσουρέκια!
Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρει εδώ και τόσα χρόνια το Χαμόγελο του Παιδιού!

Ο Ιδιοκτήτης της Realize Italy, κύριος Simone Arnaboldi, μιλάει στο Label News για αυτήν την σπουδαία πράξη ανθρωπιάς

– Πώς αποφασίσατε με την Realize να συμμετέχετε στο Φιλανθρωπικό Bazzar;

Θέλαμε με την  Realize Italy να συμμετάσχουμε με κάτι ουσιαστικό και να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε αυτό το σημαντικό ίδρυμα της Ελλάδας που στηρίζει τα παιδιά. Σαν Realize Italy είμαστε πάντα κοντά και πρόθυμοι να βοηθήσουμε άτομα με ανάγκες η απλά να προσφέρουμε μια μικρή βοήθεια για ένα χαμόγελο.

Πόσο σημαντικό είναι, παιδιά που το έχουν ανάγκη να βρουν «ζεστασιά» τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα;

Εννοείτε όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται την ζεστασιά μιας αγκαλιάς όλο τον χρόνο, κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά φυσικά όταν είναι μέρες γιορτινές όπως και το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή αγάπης για τους χριστιανούς, αυτή η κίνηση ζεστασιάς γίνεται ακόμα πιο έντονη και αναγκαία.

Όπως γνωρίζουμε η Realize Italy και εσείς προσωπικά συμμετέχετε ενεργά σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τι σημαίνει για εσάς αυτό;

Η Realize Italy και εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι είναι σωστό, ηθικό και δείγμα ευγνωμοσύνης να μπορέσεις να βοηθήσεις και να προσφέρεις σε άτομα που έχουν περισσότερη ανάγκη και που η ζωή δεν στάθηκε τόσο ευγενική και τυχερή μαζί τους.

Τι ευχή θα δίνατε σε αυτά τα παιδιά ενόψει της εκδήλωσης αλλά και των ημερών του Πάσχα;

Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι ίδια, με ίδιες ανάγκες και ίδια δικαιώματα και έχουν ανάγκη για την ίδια ανάγκη για την ίδια αγάπη. Γι’ αυτό θέλω να ξέρουν ότι έστω και μέσα σε δυσκολίες η άσχημες καταστάσεις υπάρχει πάντα κάποιος εκεί έξω που θέλει να απλώσει το χέρι του και να είναι δίπλα τους, δεν είναι μόνοι τους… Και να μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας.

Η Realize θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα ανθρώπους που το έχουν ανάγκη;

Φυσικά σε αυτή την ερώτηση δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάρα ένα πολύ μεγάλο ΝΑΙ.  Η στήριξη προς άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, δεν χρειάζεται όμως να διαφημιστεί, η κίνηση που κάνεις έμπρακτα και σιωπηλά είναι η καλύτερη κίνηση που στο τέλος της ημέρας κάνει να χαμογελάς εσένα που την προσφέρεις αλλά και το άτομο που την έχει λάβει.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …