Παρασκευή , 26/04/2024

Size: Έρχεται στο Γκάζι το πρώτο tech-house club! Opening με τους Superstars της ηλεκτρονικής σκηνής, Neverdogs (VIDEO)

Η νεοσύστατη ομάδα grandSLAM. παρουσιάζει αυτό το Σάββατο στον ολοκαίνουργιο χώρο του Size Club (Ex -LIV) τους Ιταλούς παράγωγους της tech-house σκηνής, Neverdogs.

Το μαγικό δίδυμο, που έχει απογειωθεί μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του στα decks των μεγάλων parties της Music ON, θα μας χαρίσει για άλλη μια φορά την απόλυτη ιταλική trademark groove!

Οι Neverdogs σχηματίστηκαν το 2000 από τους
Tommy Paone & Marco De Gregorio. Οι δύο καλλιτέχνες γεννήθηκαν στη πόλη Καταντζάρο της νότιας Ιταλίας και ξεκίνησαν τις καριέρες τους ανεξάρτητα στις αρχές των 90s’.

Το DJ δίδυμο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που σχηματίστηκε, δημιούργησε νέα μουσικά trends και κατέκτησε residencies σε διάσημα ιταλικά dance clubs όπως το Cocorico στο Ρίμινι, το Texan στην Φλωρεντία και το Docshow στη Μπολόνια.

Το 2005 έγιναν residents στο Λονδρέζικο Egg όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται ως guests και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αλλά και της επομένης είχαν πολυάριθμες εμφανίσεις σε clubs της Ίμπιζα όπως Space, Privilege, Zoo Project και Underground.
Με το πέρασμα των χρόνων, το ταλέντο και οι σέξι και δυναμικοί ήχοι τους τους κατέστησαν σημείο αναφοράς στην undeground σκηνή και τους έφεραν ακόμα περισσότερες εμφανίσεις στην Ιταλία και το εξωτερικό, πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως Loco Dice,
Dan Ghenacia, Shonky και Audiofly.

Ως παραγωγοί κατάφεραν να συνεργαστούν με σημαντικά labels της σκηνής όπως Moan, Snatch!, Deeperfect και Global Underground και οι παραγωγές τους συμπεριλήφθηκαν στα set καλλιτεχνών όπως Richie Hawtin, Steve Lawler, Timo Maas και Satoshi Tomiie.

Highlights των τελευταίων ετών, είναι η συμμετοχή τους στα
Music ON πάρτι του Marco Carola στο Amnesia της Ibiza, το residency στo Vanilla Ninja club στη Μόσχα και οι εμφανίσεις τους στο μεξικάνικο BPM Festival, στο Moan showcase στο Sonar festival στη Βαρκελώνη, στο ολλανδικό 18Hours festival, στο Music ON πάρτι στο Winter Music Conference στο Miami και στο βραζιλιάνικο Music Week Festival.

Μαζί με τους Neverdogs στα decks του Size θα είναι, και
οι residents του grandSLAM. Proudly People (ITA) & Dio Jr.

Είσοδος: 10€ εώς 01:00 / 15€ κανονικό
Τιμή Φίάλης: 120€ / 5 prs

Tηλ. Επικοινωνίας: +30 698 77 31 746
+30 694 96 28 168

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …