Παρασκευή , 29/03/2024

Success Story Γιάννης Τσαπατώρης: Ο διασημότερος κομμωτής των Star του Bollywood στην Ινδία είναι Έλληνας από την Ήπειρο!

Το Success Story αυτής της εβδομάδας μας ταξιδεύει σε Νέα Υόρκη, Ινδία, αλλά και Ήπειρο. Ο Γιάννης Τσαπατώρης, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η προσωποποίηση του Success Story στον επαγγελματικό κόσμο, μιας και συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο καθημερινά.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο ταλαντούχος επαγγελματίας hairstylist από την Ήπειρο, έχει μία από τις πιο αξιοζήλευτες πελατείες σε Νέα Υόρκη και Ινδία, ενώ παράλληλα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα αποτελέσματα των δημιουργιών του δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Τσαπατώρης αποτελεί ένα είδος σταρ στην Ινδία, μιας και η showbiz της χώρας ανυπομονεί να “πέσει στα χέρια του” πριν από κάθε φωτογράφιση για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως έναν καλλιτέχνη με όραμα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

Και φυσικά έχει αποδείξει ότι μπορεί να το καταφέρει, μιας και συνεργάζεται με περιοδικά όπως το Marie Claire, Kneon, Beautiful Savage, Flawless, Sicky and UMag  και με καμπάνιες μεγάλων εταιρειών όπως Toyota, Vodafone, MTV ενώ έχουμε δει δημιουργίες του και στις VIP κερκίδες αρκετών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γιάννης Τσαπατώρης, το 2012 έγινε Global Ambassador και Master Trainer της Balmain Paris Hair Couture και από τότε μεγαλουργεί με πρωτότυπες ιδέες και ιδιαίτερες τεχνικές για την εταιρεία και τις καμπάνιες της, κάτι που φυσικά μπορείς να απολαύσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που για πολλούς θεωρείται η πηγή της μόδας των hairstylers.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …