Πέμπτη , 28/03/2024

Sugar Daddies: Όλο και περισσότερες νεαρές Ελληνίδες επιλέγουν ηλικιωμένους πλούσιους κυρίους για ερωτικούς «συντρόφους» με ανταλλαγή μια χλιδάτη ζωή

Οι “Sugar Daddies”, είναι η νέα μόδα στη βιομηχανία του σεξ, που έρχεται από τη Βρετανία εν μέσω οικονομικής κρίσης για να διευκολύνει την τσέπη γυναικών νεαρής ηλικίας. Μπορεί να ακούγεται πολύ συχνά η φράση πως η κρίση γεννά νέες ιδέες για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Η νέα μόδα στον κόσμο του σεξ, έχει και ηλιακό περιθώριο, αλλά και διαφορετικές όψεις. Αρχικά, όταν λέμε για το γεγονός ενός sugar daddy που βρίσκεται σε σχέση, μιλάμε για εκείνη την μικρούλα 27άρα που έχει δίπλα της ένα κύριο περίπου στα 40 ( ή και παραπάνω ), ο οποίος την πηγαίνει στα καλύτερα μέρη της πόλης ( που αυτά τυχαίνει να είναι πολύ ακριβά ), της κάνει δώρα που κάποιος στην ηλικία της δεν θα είχε χρήματα ούτε και για να το δει από κοντά και φυσικά είναι πάντα με ένα πορτοφόλι στο χέρι για να της πάρει ότι εκείνη ζητήσει από τις βιτρίνες ενός καταστήματος.

Θέλει η «η μικρή» να βγει με τις φίλες της; Ο Sugar Daddy θα της τα πληρώσει όλα. Τώρα, αν αναρωτιέστε από πού πήραν την ονομασία τους η συγκεκριμένοι κύριοι, πρέπει να ξέρετε, πως πρόκειται για εκείνους με τα λίγα παραπανίσια κιλά. Την γνωστή κοιλίτσα που οι περισσότεροι άντρες αποκτούν μετά από κάποια ηλικία και φυσικά είναι τόσο μα τόσο γλυκούληδες γιατί μόλις δουν «φρέσκο κρέας» δεν θα πουν όχι, θα προσπαθήσουν να κάνουν αστεία για να ταιριάξουν στο mood της ηλικίας και πάντα θα την έχουν στην αγκαλιά τους για να την προσέχουν σαν τα μάτια τους. Μάλιστα, οι Sugar Daddies είναι τις περισσότερες φορές παντρεμένοι που απλά έχουν μία εξωσυζυγική σχέση, ή χωρισμένοι χωρίς υποχρεώσεις.

Το κυριότερο στοιχείο αυτής της μόδας όμως είναι η δεύτερη όψη της. Αυτή του επαγγελματικού προσανατολισμού. Αν κάποιος θεωρήσει πως κάτι τέτοιο γίνεται επάγγελμα. «Είμαι η Κitty και αναζητώ sugar daddy για να πληρώνει το ενοίκιό μου. Είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι μου ζητήσεις», αναφέρει στην αγγελία της η μικρή γατούλα στα ειδικά sites τέτοιου είδους αγγελιών. «Θέλω να γίνεις η μικρή μου κόρη. Θα σου προσφέρω ό,τι ζητήσεις. Μηνιαίο εισόδημα 6.000 ευρώ» είχε τίτλο το προφίλ ενός 40χρονου κυρίου από την επαρχία και φυσικά με το που δημοσιεύτηκε το τηλέφωνο πήρε η φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την έννοια του Sugar Daddy την έχουν στο μυαλό τους οι φοιτήτριες. Έτσι, οι περισσότερες ψάχνουν για έναν τέτοιο κύριο που θα τους παρέχει σταθερά και σε μηνιαία βάση ένα χρηματικό εισόδημα για να είναι δίπλα τους όποτε εκείνοι το θελήσουν. Ενώ οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι παντρεμένοι, πετυχημένοι επαγγελματίες, οι οποίοι ζητάνε λίγη ευχαρίστηση στην αγκαλιά μιας νεαρής ύπαρξης. Τελικά η κρίση γεννά τέχνες. Και μάλιστα μία από τις αρχαιότερες.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …