Σάββατο , 20/04/2024

Sunday Live: Όταν η φαντασία και η δημιουργικότητα «έχουν πάει περίπατο» στην ελληνική TV

Το νέο show του Ant1 έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ και η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό με πολλά χαμόγελα και όπως είναι φυσικό λίγο… άγχος.

Άγχος το οποίο οι δύο παρουσιαστές, αν και έμπειροι, το άφησαν να φανεί στους τηλεθεατές και στο κοινό που βρισκόταν στο studio. Ένα studio που εύκολα επέστρεφε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ένα “Πολύ την Κυριακή”, αλλά και η Ρούλα Κορομηλά με ένα “Μπράβο”, αφού μία γωνιά για εκείνη πάντα υπάρχει όταν υπάρχουν φώτα, κάμερες και μουσική.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Sunday Live είναι μία εκπομπή ανακύκλωσης. Και φυσικά θα έχει δίκιο. Αν σκεφτείς τις εκπομπές που σου άρεσαν τα τελευταία 10 χρόνια στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και τις φέρεις στο σήμερα, έφτιαξες μία νέα σκαλέτα και μάλιστα την σκαλέτα που είδαμε χθες βράδυ ως τηλεθεατές.

Φάρσες, συνεντεύξεις, παιδάκια και επικοινωνία με το κοινό, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί. Όλα αυτά σε μία εκπομπή που σίγουρα κατέκτησε μία καλή θέση στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Η υπέρλαμπρη βραδιά δεν έχασε την ποιότητα και την ροή της ούτε στο δευτερόλεπτο, ακόμη και όταν κάποια τεχνικά προβλήματα ήρθαν να προστεθούν στην “σκαλέτα”.

Όσο για τον Θανάση Αλευρά και τον ρόλο του guest εκφωνητή; Αμερικανιά στην Ελλάδα δεν είχαμε δει, οπότε αυτό θα προστεθεί στην λίστα με τα καλύτερα της βραδιάς. Ίσως κάτι ποιοτικό να έλειπε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως και κάτι καινούριο. Γιατί κάτι καινούριο αγαπημένοι Ζέτα και Νίκο δεν είδαμε. Απλά θυμηθήκαμε τον Γρηγόρη, την Ρούλα, τον Σάββα και τον Δημήτρη και όλους όσους προσπάθησαν να μπουν τα βράδια στο σπίτι μας με επιτυχία. Για να δούμε λοιπόν. Θα τα καταφέρετε;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …