Δευτέρα , 04/12/2023

SuperShe Island: Το νησί άβατο που απαγορεύεται η είσοδος στους άντρες και έχει ως στόχο την «αποτοξίνωση» της γυναίκας από το ανδρικό φύλο

Στην “Βίβλο” των δύο φύλων, υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών. Εκείνες που θέλουν πάντα έναν άντρα δίπλα τους και εκείνες που συχνά πυκνά χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα από το αντίθετο φύλο. Κάτι σαν μικρές “διακοπές” σε έναν γυναικείο παράδεισο. Μην πάει ο νους σας σε ένα mall με πολλά μαγαζιά που μπορείς να ψωνίσεις ότι θέλεις χωρίς γκρίνια και με ατέλειωτες ώρες καφέ με τις φίλες σας. Αυτά γίνονται μόνο στο Sex And The City.

Και σήμερα θα μιλήσουμε για την πραγματικότητα η οποία ακούει στο όνομα SuperShe Island” ένα νησί μόνο για γυναίκες. Πρόκειται για ένα όραμα της Kristina Roth, το οποίο αφορά στην κυριολεξία μία φεμινιστική ουτοπία και μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018, στην Φιλανδία.

Η ίδια δηλώνει πως λατρεύει τους άντρες και βασικά αποφάσισε να πάει στην Φινλανδία αφού ερωτεύτηκε κάποιον που ζούσε μόνιμα εκεί. Η ιστορία όμως είναι ακόμα πιο όμορφη. Οι γονείς του συντρόφου της, έχουν ένα νησί στο αρχιπέλαγος και εκείνος της έλεγε συνέχεια πως το διπλανό νησί πωλείται. Η Kristina έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται μέχρι που της ήρθε η ιδέα για το SuperShe.

Στις αρχές του 2018, η σύμβουλος της Kristina, ξεκίνησε τα ταξίδια της στην Καλιφόρνια και το Μαλιπού. Το μόνο πράγμα που την απασχολούσε σε αυτά τα ειδυλλιακά ταξίδια της, ήταν η επιρροή που είχε η ανδρική παρουσία στην κατά τ’ άλλα χαλαρωτική ατμόσφαιρα που μπορεί να προσφέρει ένα θέρετρο. “Ο στόχος είναι να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας και το θέρετρο αυτό βοηθάει πολύ. Οι μέρες στο SuperShe είναι γεμάτες ήλιο, surf, σωστή διατροφή και fitness. Το θέμα είναι να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, να μην προσπαθούν να δώσουν ώθηση στις ορμόνες τους.”, δηλώνει στην New York Times λίγους μήνες πριν “ανοίξει” και επίσημα το συγκεκριμένο νησί για το επιλεγμένο κοινό.

Καλά διαβάσατε! Επιλεγμένο! Προκειμένου να βρεθείς στο συγκεκριμένο νησί, θα χρειαστεί φυσικά να κάνεις αίτηση και να γίνει δεκτή από την Kristina.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …