Τρίτη , 23/04/2024

Tέλος από το Big Brother βασικός συντελεστής του ριάλιτι – Άρχισαν οι αποχωρήσεις πριν καν βγει στον “αέρα”

Πριν καλά καλά βγει στον «αέρα» άρχισαν οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές για το πολυδιαφημιζόμενο Big Brother του Σκαϊ. Παρελθόν αποτελεί από το ριάλιτι ένας από τους βασικότερους συντελεστές της εκπομπής καθώς ο σκηνοθέτης που θα αναλάμβανε τα live του παιχνιδιού αναμένεται να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαχνή. Ο γνωστός σκηνοθέτης που ήταν και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παίρνει μεταγραφή στον Alpha.

Aπό τις 6 Ιουλίου πλέον θα ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας με διπλό ρόλο. Ως σκηνοθέτης της νέας εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και με αυξημένες αρμοδιότητες, καθώς πλέον θα έχει και διοικητικό ρόλο στο τεχνικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού.

Την θέση του στο Big Brother αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Πάνος Γεωργίου, στον οποίο πέφτει πλέον όλο το «βάρος» του ριάλιτι καθώς θα είναι ο σκηνοθέτης και στα καθημερινά επεισόδια αλλά και στα live.

Ο Πάνος Γεωργίου έχει εμπειρία από ριάλιτι καθώς ήταν για τρεις σεζόν ο σκηνοθέτης του Master Chef.

Tέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το ριάλιτι θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο με τους ίδιους παίκτες που είχαν επιλεχθεί και υπογράψει πριν την αναβολή της εκπομπής λόγω καραντίνας και κορονοϊού.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …