Παρασκευή , 19/04/2024

Tα τελευταία νέα για την υγεία του Φίλιππου Καμπούρη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, νοσηλευόταν ο Φίλιππος Καμπούρης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενώ έπαιζε επιτραπέζιο παιχνίδι με τη σύζυγό του στο σπίτι τους ένιωσε μια σκοτοδίνη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πλέον ο Φίλιππος έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλύτερα στην υγεία του και περιμένει τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.

Ο Φίλιππος Καμπούρης περιέγραψε στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ μετά την Ανάσταση: «Ένιωσα μια ξαφνική σκοτοδίνη, δεν μπορούσα να μιλήσω, το στόμα μου μούδιασε και με όση δύναμη είχα ζήτησα από την γυναίκα μου να καλέσει ασθενοφόρο. Ένιωσα ότι πεθαίνω. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να προσευχηθώ στον Θεό μέσα στο ασθενοφόρο» είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τα τελευταία νέα της υγείας του είναι ευχάριστα για τον παρουσιαστή καθώς πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του. 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …