Πέμπτη , 28/03/2024

“Wicked Game” – “Arcade”: Δύο αγαπημένα τραγούδια σε μια πρωτότυπη διασκευή από την Elvina

Η Musicube Records παρουσιάζει το νέο mash up/cover της τραγουδίστριας και ηθοποιού Elvina, σε μουσική παραγωγή του Άρη Χρηστοβίτση και της Vintagé Arts productions.

Πρόκειται για μία διασκευή δύο πολύ γνωστών τραγουδιών “Wicked Game” – Chris Isaak και “Arcade” (Loving you is a losing Game) – Duncan Laurence ft. Fletcher.

Η νεαρή και ταχύτατα ανερχόμενη καλλιτέχνιδα, ανέφερε για τα νέα της κομμάτια: ΄΄Λατρεύω αυτά τα δύο κομμάτια και μου ταίριαζαν πολύ νοηματικά σε στίχο αλλά και σε μουσική και μου γεννήθηκε η ιδέα να κάνω ένα mash up σε μία διαφορετική, πιο rock εκτέλεση και ερμηνεία. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά ο φίλος και εξαιρετικός καλλιτέχνης και μουσικός Άρης Χρηστοβίτσης που του οφείλω αυτό το μουσικό αποτέλεσμα! Οι συντελεστές αυτού του project ήταν αρκετοί. Director of photography και video editing είναι o Kivistis, Camera Operator o Pavlos Papakosmidis και Drone Operator o Mikhail Nilov. Συμμετείχε ακόμη η Angkorn Fire Professionals με το εκπληκτικό show και ο Savvas Gavriilidis (Roof Studio) που παρείχε το χώρο στα γυρίσματα για ορισμένα πλάνα΄΄.

Το mash up/cover μπορείτε να το βρείτε στο κανάλι Musicube Records στο youtube όπου υπάρχουν και προηγούμενες μουσικές δουλειές της Elvina όπως το “Dale/All that she wants” σε συνεργασία με τον Kivistis (Κυβιστή) που είναι μία reggaeton διασκευή του γνωστού τραγουδιού “All that she wants” – Ace of Base, το “Pornstar” ένα ανεβαστικό και χορευτικό latin – reggaeton κομμάτι και το “Live before we die” ένα κομμάτι pop με στοιχεία hip hop και rock μουσικής αλλά και άλλες μουσικές δουλειές.

Όσο για τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα, η Elvina δήλωσε: ΄΄Έχω στα σκαριά κι άλλα μουσικά κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν από τη Musicube Records μέσα στο 2023, όπως επίσης ετοιμάζω και live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη!΄΄

 

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …