Παρασκευή , 29/03/2024

Ανδρέας: “Φτάσαμε πολύ κοντά στον γάμο με την Ασημίνα. Ήθελε πάντα να γίνει διάσημη!” – Ο μεγάλος έρωτας της παίκτριας του Master Chef εξομολογείται …

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Ο Ανδρέας Χρυσσόπουλος είναι ο άνδρας που είχε «κλέψει» την καρδιά της Ασημίνας του Μaster Chef. Ο νεαρός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται με επιτυχία σε χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό brand name επιχειρηματικά στην Αθήνα. Με την εντυπωσιακή και εξαιρετική μαγείρισσα του Mater Chef, είχε σχέση για τέσσερα χρόνια. Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Label News, η νεαρή και όμορφη παίκτρια του ριάλιτι του star, ήθελε να κάνει μαζί του οικογένεια και να τον παντρευτεί. Ένας έρωτας όμως που τελείωσε άδοξα, με τον Ανδρέα να συνεχίζει να βρίσκεται ηθικά στο πλευρό της φιλόδοξης Ασημίνας Ουστάλλι.

Πώς βλέπεις την Ασημίνα στο Master Chef;

Είναι εξαιρετική! Πολύ καλή παρουσία και αξίζει πολλά! Θα χαρώ πολύ να είναι η νικήτρια. Είναι ένα κορίτσι που της αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Πάντα ήθελε να γίνει γνωστή και το επεδίωκε έντονα. Μέσα από το παιχνίδι πιστεύω μπορεί να καταφέρει να όνειρά της.

Η Ασημίνα πάντα ήθελε να γίνει γνωστή και το επεδίωκε έντονα

Πώς ήταν η σχέση σας;

Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Ήταν μια υπέροχη σχέση και προσπάθησα να της μεταλαμπαδεύσω όλα τα εφόδια για μια ζωή με αξίες και υψηλό prestige. Από την πλευρά της ήταν πολύ γλυκιά και μια άκρως ερωτεύσιμη γυναίκα. Φτάσαμε πολύ κοντά στον γάμο, ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια μαζί μου και να με παντρευτεί, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα θέλουν μια πιο ουσιαστική προσέγγιση. Αν ήμασταν ακόμη μαζί μπορεί να πηγαίναμε και για γάμο. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Είναι ακόμη όμως μικρό κορίτσι, πρέπει να ζήσει την ζωή της.

Φτάσαμε πολύ κοντά στον γάμο, ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια μαζί μου και να με παντρευτεί

Ήσουν το στήριγμά της;

Θεωρώ πώς ήμουν δίπλα της σε ότι χρειαζόταν. Ηθικά και ψυχικά. Γενικά μου αρέσει πολύ να προσφέρω ως άνδρας στην εκάστοτε σύντροφό μου όλα τα εφόδια ώστε να είναι μαζί μου πλήρης και ευτυχισμένη.

Είσαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Θα τα φτιάχνατε ξανά;

Όχι. Για εμένα η Ασημίνα έχει τελειώσει οριστικά. Περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και ουσιαστικά αλλά πλέον δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω αυτή η σχέση. Της εύχομαι να προχωρήσει την ζωή της και θα είμαι δίπλα της εάν το θέλει ηθικά και φιλικά.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …