Παρασκευή , 29/03/2024

“Αν ξανά ταΐσεις τα αδέσποτα θα δεις τι θα πάθεις” – “Υπάλληλοι του Δήμου χτυπούσαν με ξύλα τα αδέσποτα και τα πετούσαν ζωντανά στα απορριμματοφόρα!” – Απίστευτη καταγγελία από φιλόζωο στο LABEL NEWS για τον Δήμαρχο Αράχωβας

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Mια πολύ περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την μαρτυρία της κυρίας Ελπινίκης Καλμάντη, κάτοικος Αράχωβας,  σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Αράχωβας κ. Γιάννης Γεωργακός της απαγόρευσε να ταίζει τα αδέσποτα ζώα! Μάλιστα οι κάτοικοι της Αράχωβας καταγγέλλουν πώς στο παρελθόν (όταν δεν είχε εκλεγεί ακόμη ο σημερινός Δήμαρχος), υπάλληλοι του Δήμου χτυπούσαν με ξύλα τα αδέσποτα και τα πετούσαν ζωντανά στα απορριμματοφόρα! Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όταν σήμερα το πρωί βρέθηκαν νεκρά από φόλες αδέσποτα ζώα. Οι φόλες είχαν τοποθετηθεί μέσα στις ταίστρες του Δήμου Αράχωβας από αγνώστους!

Όπως δηλώνει η κυρία Ελπινική Καλμάντη στο LABEL NEWS ο Δήμαρχος Αράχωβας της επιτέθηκε φραστικά λέγοντας της: “Πέρσι σου την χάρισα, φέτος αν ξανά ταίσεις τα αδέσποτα θα δεις τι θα πάθεις!”

Ο Χρήστος Πετρίδης ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ δηλώνει στο LABEL NEWS:

“ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4235/2014 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΛΗΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. H ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Ο ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΚΥΜΩΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΑΠ ΌΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΚΑΛΜΑΝΤΗ, ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ) Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΦΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.”

Επιστολή Απαγόρευσης του Δημάρχου Αράχωβας προς τους Φιλόζωους που ταίζουν αδέσποτα ζώα

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όταν σήμερα το πρωί, βρέθηκαν νεκρά 3 αδέσποτα ζώα δηλητηριασμένα από φόλες που είχαν τοποθετηθεί μέσα στις ταίστρες του Δήμου Αράχωβας από αγνώστους! Η αστυνομία ερευνά την απίστευτη υπόθεση.

Το Label News μεταφέρει τα γεγονότα σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία κάνοντας όπως πάντα αντικειμενικό ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …