Σάββατο , 20/04/2024

Ο διάσημος παρουσιαστής που είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε 12χρονο κορίτσι ζει ελεύθερος, μόνος και απομονωμένος σε προάστιο της Θεσσαλονίκης – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης, Κυριάκος Θεοδοσίου

Ο διάσημος παρουσιαστής που είχε καταδικαστεί το 2006 σε δέκα χρόνια φυλακή κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 12χρονο κορίτσι είναι πλέον ελεύθερος και ζει μόνος και απομονωμένος σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός παρουσιαστής που μεσουρανούσε την δεκαετία 90’ στην τηλεόραση καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης για ασέλγεια σε 12χρονη ανήλικη κοπέλα. Η καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή έγινε από τους γονείς της δωδεκάχρονης. Το κοριτσάκι μετά το χωρισμό των γονιών του ζούσε με την γιαγιά του αποκάλυψε στη μητέρα του την «περιπέτειά» της.

O 56χρονος τότε άνδρας, άρχισε να έχει στενές επαφές με την ανήλικη, την οποία έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του και την καλούσε στο ξενοδοχείο που έμενε και δεν δίστασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες επαναλάμβανε τακτικά. Μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στο αστυνομική τμήμα, ο παρουσιαστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς στο κινητό της ανήλικης βρέθηκε μήνυμα, με το οποίο ο παρουσιαστής της ζητούσε να συναντηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εξετάζοντας το κινητό τηλέφωνο του παρουσιαστή, εντόπισαν και μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η «δραστηριότητά» του με το ανήλικο κορίτσι.

Σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής είναι ζωντανός (παρά τις φήμες ότι κρεμάστηκε στην φυλακή), και μένει μόνος και απομονωμένος σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ελάχιστους φίλους και γνωστούς που είναι κοντά του.

Φωτογραφίες του παρουσιαστή στην εκπομπή “Στη Φόρα” στο ART TV 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …