Σάββατο , 20/04/2024

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το “κακό παιδί” του ελληνικού kick boxing επιστρέφει – Το τροχαίο ατύχημα που δεν τον άφησε ανάπηρο από θαύμα!

Είναι γεγονός! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η αλλιώς ο “bad boy” του ελληνικού kick boxing ( όπως μου αρέσει αρκετά συχνά να τον αποκαλώ ) επιστρέφει στο ρινγκ για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Και θα τα καταφέρει! Έχει περάσει από όλα σχεδόν τα αθλήματα, ξεκινώντας από τα 13 του χρόνια και χωρίς να φοβηθεί τίποτα.

Μπορεί να ασχολήθηκε με το μπάσκετ και τον στίβο, αλλά η αγάπη του για το δυναμικό άθλημα του kick boxing δεν άργησε να φανεί και να τον κάνει ένα με το ρινγκ. Του δίνει τη δυνατότητα της επαφής με τον αντίπαλο, κάτι που μόνο το συγκεκριμένο άθλημα προσφέρει, αλλά και παράλληλα του δίνει την ευκαιρία να κάνει αυτό που θέλει περισσότερο. Να προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και τον εαυτό του.

Αν αναρωτιέστε πώς δημιουργήθηκε το ψευδώνυμο “bad boy”, σας έχουμε ήδη την απάντηση. Πηγάζει από το πολύ επιθετικό στιλ του και αποτελείται από τα αρχικά των ανθρώπων που τον αγαπούν και εκτός από τους φίλους του, του στάθηκαν περισσότερο και ιδιαίτερα την περίοδο του ατυχήματός του. Το ‘B’ αντιστοιχεί στο Βασίλης, όνομα του πατέρα του. Το ‘a’ στο Αθηνά, της μητέρας του και το ‘D’ στο Δέσποινα, της αδερφής του.

”Από τα δεκατρία μου κάνω κάθε μέρα προπόνηση και στα δεκαέξι έδωσα τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Πάντα ήμουν στρατιώτης τόσο στις προπονήσεις όσο και στη διατροφή που αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για έναν αθλητή”, αναφέρει με κάθε ευκαιρία όταν μιλά για τον εαυτό του και για το άθλημα που εκπροσωπεί και δεν έχει κανένα μα κανένα άδικο.

Το 2013 ( Αύγουστος για την ακρίβεια ), καθώς ο Αλέξανδρος οδηγούσε τη μηχανή του, ένα αμάξι του έκλεισε το δρόμο. Λίγο αργότερα, ο Έλληνας kick boxer βρισκόταν καρφωμένος σ’ ένα περίπτερο. Η διάγνωση έγραφε: “σπασμένα χέρια, διαλυμένο πόδι, κατεστραμμένη ωμοπλάτη και ένας χτυπημένος πνεύμονας. Τον Οκτώβρη μπήκε στο χειρουργείο και όσο και αν κινδύνευε να μείνει ανάπηρος, εκείνος αποφάσισε να μην πει ποτέ τη συγκεκριμένη λέξη. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να φανταστεί την υπόλοιπη ζωή του χωρίς να περπατήσει ή να παίξει ξανά.

Δεν λύγισε ποτέ, δεν άφησε στιγμή τον εαυτό του να πέσει χαμηλά. Και σε αυτό όμως τον βοήθησε η τόσων χρόνων προετοιμασία για τους αγώνες. Όπως λέει και εκείνος, δεν είναι ποτέ αρκετή μόνο η σωματική προπόνηση. Είναι και η ψυχολογική προπόνηση που παίζει ρόλο. Και αυτό τον βοήθησε να έχει πάντα πίστη στον εαυτό του. Και η επιστροφή του Αλέξανδρου τώρα πια δεν είναι μακριά.

“Θέλω να δείξω πραγματικά τι είμαι πάνω στον αγώνα και θα το δείξω. Πρώτος μου στόχος είναι να παίξω ξανά, αλλά θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να είμαι στο 100%. Μόλις νιώσω έτοιμος θα αγωνιστώ”, αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του και σύντομα ο “Bad Boy” δεν θα μείνει στην θεωρία ως ένα success story επαγγελματικής αναβάθμισης, αλλά ως ένα success story ενός ανθρώπου που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται για τον εαυτό του και τους ανθρώπους που αγαπά.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση