Πέμπτη , 21/09/2023

‘Αννα Βαγενά: “Παρακαλούμε σεβαστείτε το πένθος μας και αφήστε μας για λίγο καιρό ήσυχους” – Νέα οργισμένη ανακοίνωση της Οικογένειας Κηλαηδόνη στα social media

H αγαπημένη σύζυγος του Λουκιανού Κηλαηδόνη ξεσπά για ακόμη μια φορά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook κατά εκείνων που προσπαθούν να “καπηλευτούν” την μνήμη και τα τραγούδια του αείμνηστου τραγουδοποιού.

H ηθοποιός γράφει χαρακτηριστικά:

Άννα Βαγενά

Αθήνα, 7/03/2017

Διευκρίνιση της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη σχετικά με τη διοργάνωση συναυλίας – αφιερώματος στο 10ο ‘’Vinyl Is Back’’

Ο Ανδρέας Τσεκούρας, στενός συνεργάτης του Λουκιανού επί πολλά χρόνια, την ημέρα που αποχαιρετούσαμε τον Λουκιανό, μας ενημέρωσε ότι θα αφιερωθεί στον Λουκιανό μία βραδιά του ‘’Vinyl Is Back’’.

Παρόλο που θεωρήσαμε πολύ άκαιρη και βεβιασμένη αυτή την κίνηση, είπαμε ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε κανέναν να τιμά τον Λουκιανό, αλλά ότι εμείς δεν πρόκειται να έχουμε καμία ανάμειξη.
Βλέπουμε, όμως, με έκπληξη ότι η απλή βραδιά που μας είπαν ότι θα γίνει, μετατρέπεται σχεδόν σε φεστιβάλ αφιερωμένο στον Λουκιανό. Θεωρούμε ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση. Για εμάς, την οικογένειά του, είναι αδύνατον να ακούσουμε ακόμα έστω και ένα τραγούδι του.

Δηλώνουμε λοιπόν και στο κοινό και στους παλιούς συνεργάτες του ότι αν θελήσουμε να τιμήσουμε τον Λουκιανό θα το κάνουμε εμείς, όταν αισθανθούμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ανάμνησή του. Μέχρι τότε παρακαλούμε τους παλιούς του συνεργάτες να επικοινωνούν μαζί μας για οποιαδήποτε πρόταση τους γίνεται σχετικά με τον Λουκιανό.

Δεν έχουμε ορίσει κανέναν διαχειριστή της δουλειάς του και καμία άλλη εκδήλωση, εκτός από αυτές που θα διοργανώσουμε εμείς, δεν μας εκπροσωπεί.

Παρακαλούμε σεβαστείτε το πένθος μας και αφήστε μας για λίγο καιρό ήσυχους.

Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη

Δείτε επίσης

Καθαρά Δευτέρα, η ημέρα που συμβολίζει την καθαρότητα και την αγνότητα – Έθιμα από όλη την Ελλάδα

Ήρια Καρποδίνη Καθαρά Δευτέρα και τα νηστήσιμα εδέσματα έχουν τη τιμητική τους. Η ίσως μοναδική …

Αφήστε μια απάντηση