Παρασκευή , 19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έλληνας πασίγνωστος ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει στην μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά της Βρετανίας – Δείτε ποιος είναι

Η πασίγνωστη σειρά “The Durrells”, έκανε πρεμιέρα με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της, σε ταυτόχρονη μετάδοση με τη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από την Cosmote TV και το κανάλι CosmoteCinema4HD, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη βρετανική παραγωγή που γνώρισε η ευρωπαϊκή τηλεόραση στα χρονικά της, λίγο μετά από την ημέρα που έριξε αυλαία ο θρυλικός “Πύργος του Ντάουντον” που μάγεψε τους τηλεθεατές όλης της Ελλάδας.

Οι “The Durrells”, μία μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να κάνουν ένα μακρύ ταξίδι μέχρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Κέρκυρας, για μία νέα αρχή παρέα με την Ελληνική κουλτούρα, η οποία αν δει κανείς της σειράς δεν απουσιάζει καθόλου.

Και αυτό διότι, δεν είναι μόνο τα μαγευτικά τοπία του νησιού ή τα κρυστάλινα νερά της θάλασσας που συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό, αλλά και οι Έλληνες ηθοποιοί που παίζουν από την πρώτη σεζόν στη συγκεκριμένη σειρά, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καραμίχος και η Άννα Σάββα.

Όπως αναφέραμε, η σειρά διανύει τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της και προβάλλεται αποκλειστικά από την Cosmote TV κάθε Κυριακή βράδυ στις 22:00, ενώ οι νέοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν σταματούν σε αυτόν, μιας και ένας ακόμη διάσημος Έλληνας ηθοποιός έρχεται να συμπληρώσει το cast με ένα πολύ δυναμικό ρόλο.

Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος επιστρέφει και πάλι μπροστά από τις κάμερες και είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενοι γι’αυτό, μιας και είναι ο Νο1 στη λίστα των ηθοποιών που σίγουρα δεν θέλουμε να σταματήσει να μας χαρίζει στιγμές απίστευτης υποκριτικής, συναισθημάτων, αλλά και διασκέδασης. Κώστα έλειψες, αλλά σίγουρα το ITV εκτίμησε το ταλέντο σου και περιμένουμε με αγωνία να σε απολαύσουμε στη σειρά.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση