Δευτέρα , 20/03/2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρυποινίτες ήταν μέσα στις φυλακές και έστησαν κομπίνα εξαπατώντας δεκάδες πολίτες! Παρίσταναν τα στελέχη τραπεζών την ώρα που ήταν στο κελί!

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Μπορεί να ήταν κλεισμένοι στις φυλακές με βαριές ποινές για σοβαρά αδικήματα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου στο να διαπράξουν νέο.

Σπείρα αποτελούμενη από βαρυποινίτες είχε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξαπατήσει ουκ ολίγους και να συγκεντρώσει από αυτούς ποσό άνω των 20.000 ευρώ. Τα μέλη της οργάνωσης προσποιούνταν πως ήταν στελέχη τραπεζών μέσα από τις φυλακές και λέγοντας τηλεφωνικώς στα θύματά τους πως λόγω της θέσης τους, γνωρίζουν ότι πρόκειται να γίνει κάποιο κούρεμα καταθέσεων τους ζητούσαν χρήματα για να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους μιας και είναι καλοί πελάτες τους.

Η αρχή του τέλους για την απάτη ξεκίνησε όταν κάποια από τα θύματά τους απευθύνθηκαν στις αρχές και έκαναν καταγγελίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εγκέφαλοι της σπείρας είναι πρόσωπα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία του… εγκλήματος και η σπείρα δρούσε σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης

Νίκος Πλακίδας: O άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην ελληνική παράδοση και ο μοναδικός ράφτης που φτιάχνει αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Γεννημένος στην Κατοχή Μεσολογγίου ένα μέρος που κρατά ζωντανή τη …