Τρίτη , 06/06/2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Προκαλεί μέσω social media ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: “Να ζήσει ο ηγέτης μας Κεμάλ”, ανήμερα της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (ΦΩΤΟ)

Πόσα χτυπήματα μπορεί να αντέξει η ιστορία του έθνους μας μέσα σε ένα 24ωρο; Η πραγματικότητα απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα με μία νέα πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό του ελληνικού Survivor, ο οποίο αποφάσισε ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων να “ανεβάσει” στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media την μεγαλύτερη προσβολή που μπορεί να δέχθηκε ποτέ ο ελληνισμός μας.

Πιο συγκεκριμένα, σαν σήμερα 19 Μαΐου του 1919, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Σαμψούντα με ισχυρό εκστρατευτικό σώμα προκειμένου να ξεκινήσει την «επανάσταση» των νεότουρκων εναντίον του Σουλτάνου δυνάστη. Ο ουσιαστικός στόχος όμως δεν ήταν η τούρκικη άρχουσα τάξη αλλά οι Έλληνες της ανατολής! Την ημέρα λοιπόν εκείνη, 19 Μαΐου 1919, άρχισε η γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων που ζούσαν στην Μαύρη θάλασσα. 355.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν, βιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους!

Την ημέρα λοιπόν μνήμης της σφαγής του ποντιακού ελληνισμού, ο τούρκος παραγωγός, ανεβάζει στο account του στο instagram την εξής φράση: “Χαρούμενα 19α γενέθλια Μαΐου! Να γιορτάσουμε τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό!”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τούρκος καναλάρχης έχει δηλώσει πως αγαπά την Ελλάδα, την ιστορία της και υποστηρίζει 100% την ελληνοτουρκική φιλία.

Οι πράξεις του όμως άλλα δείχνουν, μιας και μία από τις πιο ιστορικές στιγμές του ελληνοτουρκικού φακέλου της ιστορίας μας, ένας άνθρωπος που επενδύει στην Ελλάδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έρχεται να θυμήσει σε όλους πως μάλλον δεν είμαστε και τόσο φίλοι με την γειτονική χώρα και η αγάπη τους για την σφαγή των Ελλήνων δεν έχει σταματήσει. Την ημέρα που εμείς θρηνούμε και ζητούμε δικαίωση από τους Τούρκους για την εξόντωση των Ποντίων αυτός γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα ως ημέρα αναγέννησης του τουρκικού κράτους με τον σφαγέα τον Ποντίων, Κεμάλ! Λίγο ντροπή κύριε Ατζούν και λίγο σεβασμό στους Έλληνες δεν θα έβλαπτε!

Δείτε επίσης

Γιάννης Διακονικόλας: Σε κινηματογραφική ταινία μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων

Πριν λίγες μέρες η θεατρική παράσταση «Άγιος Φονιάς» στο θέατρο Χωρος Τέχνης Ασωμάτων έριξε αυλαία …

Αφήστε μια απάντηση