Παρασκευή , 29/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Marathon Warriors – Έρχεται τo νέο «ελληνικό Survivor» με παρουσιαστή τον Ηλία Ψινάκη στο Epsilon (VIDEO)

Ο Ηλίας Ψινάκης σε ρόλο παρουσιαστή στο νέο «ελληνικό Survivor» που θα γυριστεί στον Δήμο Μαραθώνα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στην Φόρα» στην τηλεόραση του Αρτ με τον Φίλιππο Καμπούρη, ο Ήλιας Ψινάκης τα έχει σε βρει σε όλα με το κανάλι Epsilon για το νέο ριάλιτι που αναμένεται να ξεκινήσει με τίτλο «Marathon Warriors» με παρουσιαστή τον γνωστό manager και Δήμαρχο Μαραθώνα.

Το νέο ελληνικό Survivor θα γυριστεί στην όμορφη παραλία του Σχοινιά στον Μαραθώνα αποκλειστικά με celebrities παίκτες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό!

Οι παίκτες θα αγωνίζονται σε «στίβο μάχης» όπως στο Survivor με φόντο τον όμορφο Μαραθώνα, με τον Ηλία Ψινάκη να θέλει με αυτόν τον τρόπο να προβάλει τον Δήμο του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Και τι εννοούμε, το παιχνίδι εκτός από το Epsilon, θα προβάλλετε και σε κανάλια του εξωτερικού με υπότιτλους! Με αυτόν τον τρόπο, ο πολυμήχανος Ηλίας Ψινάκης, συνδυάζει το τερπόν επί του ωφελίμου, καθώς από την μία αναλαμβάνει παρουσιαστής στο reality και αφετέρου, προβάλλει τον Δήμο του Παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ιδιοκτήτης του Epsilon Φίλιππος Βρυώνης, τα έχει βρει σε όλα με τον Ηλία Ψινάκη, οι υπογραφές έχουν πέσει και το μόνο που μένει είναι το τεχνικό κομμάτι ώστε να ξεκινήσει το «ελληνικό Survivor».

Βέβαια, αρκετές φορές έχουν συζητηθεί φιλόδοξα project όπως το συγκεκριμένο για το κανάλι Epsilon και την  τελευταία στιγμή έχουν ματαιωθεί, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το reality δείχνει έτοιμο και «ώριμο» να ξεκινήσει.

Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι τι θα γίνει με το «Star Academy». Θα καταφέρει ο σταθμός να στηρίξει παράλληλα δύο ακριβές παραγωγές ή το ριάλιτι μουσικής θα κοπεί πριν της ώρας του, που έτσι και αλλιώς δεν πηγαίνει καθόλου καλά ώστε να ξεκινήσει το «Μarathon Warriors»;

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Στην Φόρα»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση