Τρίτη , 16/04/2024

Για 3η χρόνια η Ζήνα Κουτσελίνη δίπλα στο “Χαμόγελο του Παιδιού” – Ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα” που χάρισε χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Έναν μεγάλο τηλεμαραθώνιο Αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο “Χαμόγελο του παιδιού”, διοργάνωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μεσημέρι της Παρασκευής για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Σε αυτή την υπέροχη γιορτή αγάπης και συμπαράστασης  στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Στο πλατό βρέθηκαν επίσης παιδιά, που μεγάλωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και έχουν ενηλικιωθεί πια. Οι ίδιοι εκμυστηρεύτηκαν την προσωπική τους ιστορία. Επίσης στο στούντιο έδωσαν το «παρών» και οι γονείς παιδιών, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και έχουν ευεργετηθεί.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, καλούν τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν στο 19810 από σταθερό ή κινητό ή να στείλουν SMS γράφοντας τη λέξη «χαμόγελο» και αποστολή στον ίδιο αριθμό.  Εδώ και 23 χρόνια το χαμόγελο και τα μάτια του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου μας καθοδηγούν.

Οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …