Τετάρτη , 24/04/2024

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, στόχος η αναβάθμιση του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛ.ΑΣ»

Γιώργος Καλλιακμάνης

Πρόεδρος  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

“Είναι γεγονός ότι η κίνησή μας Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας δημοσιοποιήθηκε την 1 Σεπτεμβρίου, απ’ ότι φαίνεται αντιμετωπίζεται θετικά από το σύνολο των συναδέλφων.

Θέλω να επισημάνω ότι όλη αυτή  η προσπάθεια η όποια είναι συλλογική ,Έχει ως μοναδικό στόχο να φέρει μια νέα εποχή στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. Μια εποχή κατά την οποία θα μπορούμε να διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα καλύτερες συνθήκες  εργασίας για τον έλληνα αστυνομικό αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση γι αυτόν και την οικογένεια του.

Οι ήττες  τις οποίες έχουμε υποστεί είναι ιστορικές . Δεν θα μπούμε σε Προσωπικές διαμάχες διότι την ευθύνη της αποτυχίας δεν την έχουν μεμονωμένα πρόσωπα αλλά όλοι εμείς  οι οποίοι στηρίξαμε μια συγκεκριμένη κατάσταση που φυσικά εκ του αποτελέσματος μας υποτιμάει όλους.

 Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα επικοινωνίας που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια η οποία όμως δεν έχει σαν αυτοσκοπό την κατάκτηση Θέσεων από συγκεκριμένα πρόσωπα (διότι  αυτό  είναι προνόμιο επιλογής των συναδέλφων εκλεγμένων αντιπροσώπων και μόνο )αλλά την δημιουργία ενός υγιούς συνδικαλιστικού κινήματος στην ελληνική αστυνομία που θα είναι σε θέση να διεκδικεί και να κερδίζει πράγματα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τις ευχές τους ,ευχαριστούμε ακόμα και όσους έχουν  αντίθετη άποψη από εμάς και την διατυπώνουν με αξιοπρέπεια διότι αυτό είναι δημοκρατία. Καλούμε όλους τους  εκλεγμένους αντιπροσώπους να Συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι μαζί να χαράξουμε μια νέα πορεία .

Τα πρόσωπα που Έχουν ικανότητα στο να προσφέρουν είναι πολλά ,πολλά είναι  και τα πρόσωπα που είναι ικανά να ηγηθούν του συνδικαλιστικού μας κινήματος ,Το αισθητήριο της επιλογής το έχουμε όλοι μας και ουδείς μπορεί να μας επιβάλει με εκφοβισμούς η πρόσκαιρες υποσχέσεις την συμμετοχή στην κατρακύλα της ομοσπονδίας .

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!”

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …