Τρίτη , 05/12/2023

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Αγγελική Νικολούλη, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αιτία της κατάστασης είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και η αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο κανει λόγο για κάποια δυσλειτουργία των εντέρων.

Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να ταλαιπωρούν τη γυναίκα και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου, η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή και όχι για δυσλειτουργία στα έντερα, όπως είχε αρχικά διαγνωστεί.

Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της ελπίζοντας στο καλύτερο!

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …