Σάββατο , 20/07/2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Είμαστε με τα πράγματα στα χέρια έτοιμοι για να φύγουμε, δεν θα κοιμηθεί κανείς απόψε» Ο Πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων στο Label News – Νέος συναγερμός!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Σε συναγερμό έχει τεθεί και η περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Οι κάτοικοι είναι σε ετοιμότητα με τα πράγματα στα χέρια, έχουν φορτώσει τα αυτοκίνητα τους και είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την περιοχή, αν η φωτιά που υπάρχει στα 10 περίπου χιλιόμετρα από τις κατοικημένες περιοχές εξαπλωθεί.

Μιλώντας στο Label News o Πρόεδρος της Κοινότητας Κατσιβιρίου, Στράτος Νικολούδης δήλωσε: «Αυτήν την στιγμή υπάρχουν εστίες φωτιάς περίπου στα 10 χιλιόμετρα. Οι εναέριες δυνάμεις έχουν σταματήσει. Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχόμενες, ευχόμαστε ο καιρός να σταθεί σύμμαχός μας, είμαστε με τα πράγματα στα χέρια και έτοιμοι να πάρουμε να αυτοκίνητά μας και να φύγουμε ανά πάσα στιγμή. Δεν θα κοιμηθεί κανείς απόψε στους Αγίους Θεοδώρους.»

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …