Παρασκευή , 19/04/2024

Εξώδικο κατά του Jumbo από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη για την διαφήμιση για τους Vegan

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η διαφήμιση των Jumbo για το Πάσχα με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης κινείται νομικά με εξώδικο κατά της εταιρείας ζητώντας να σταματήσει να παίζεται η διαφήμιση. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

“Εδώ και 13 έτη ως VEGETARIAN, αισθάνομαι προσβεβλημένος και θιγμένος από την κατάπτυστη διαφήμιση της εταιρείας JUMBO και για αυτόν τον λόγο KINOYMAI ΝΟΜΙΚΑ με την πληρεξούσια δικηγόρο Elisavet Kokwnidou κατά της εταιρείας.
Η διαφορετικότητα στις διατροφικές συνήθειες αλλά και η κάθε είδους διαφορετικότητα δεν αποτελεί λόγο συγκρούσεων!
Επίσης, το Άγιο Πάσχα που αποτελεί μια περίοδο κατάνυξης και περισυλλογής παρουσιάζεται, μέσα από την εν λόγω διαφήμιση ως μια γιορτή με αρνιά, μπύρες και μέσα σε ένα κλίμα διχόνοιας, θίγοντας το κοινό αίσθημα των απανταχού πιστών στην χώρα μας. Και όλα τα παραπάνω την στιγμή που η συγκεκριμένη διαφήμιση απευθύνεται σε μικρά παιδιά!
Για αυτόν τον λόγο διαμαρτύρομαι και καλώ όπως διακοπεί η συγκεκριμένη διαφήμιση άμεσα!”

Mιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στην Βεργίνα Τηλεόραση εξήγησε τους λόγους που αντιδρά

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …