Κυριακή , 29/01/2023

ΕΡΕΥΝΑ: Πρωταθλήτριες στο Sexting στην Ευρώπη οι Ελληνίδες- Οι γυναίκες στην χώρα μας το «κάνουν» μέσω κινητού – Τα τηλέφωνα παίρνουν «φωτιά» και το πάρτι ξεκινάει!

Στην εποχή του διαδικτύου και γενικότερα της ανάπτυξης της τεχνολογίας οι mobile συσκευές αποτελούν βασικό στοιχείο της καθημερινότητας μας. Η προσωπική ζωή του κάθε ατόμου ,όντας μέρος αυτής, επηρεάζεται άμεσα και πλέον αποδεδειγμένα σε ένα ενδιαφέρον θα λέγαμε επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να φλερτάρουν διαδικτυακά χωρίς αναστολές.

Sms που εύκολα μπορούν να οδηγήσουν στην απιστία είναι το λεγόμενο sexting, το οποίο οι Έλληνες δείχνουν να αγαπούν πολύ με στατιστικά στοιχεία που κατατάσσουν την χώρα μας στη δεύτερη θέση Πανευρωπαϊκά. Σε ότι αφορά της Γυναίκες, οι Ελληνίδες κατέχουν την πρώτη θέση Πανευρωπαϊκά.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή, μέσω του sexting. Από τα πικάντικα μηνύματα μέχρι το κλείσιμο ενός ερωτικού ραντεβού, τα κινητά πλέον αποτελούν πύλη για τη σεξουαλική ικανοποίηση» όπως σχολίασε ο Δρ. Έρικ Άντερσον, καθηγητής σεξολογίας.

Στην Ελλάδα απο τα μέλη που έλαβαν μέρος, μόλις το 8 % των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών ένιωθαν ένοχοι . Παράλληλα το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους.

Εκτός του sexting, που είναι αρκετά δημοφιλής στους Έλληνες -με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες 81%- αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα του sex. Ενδιαφέρον προκαλεί ,μάλιστα, το γεγονός ότι το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εραστή τους σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν sex με τους/ τις συζύγους τους.

 

Δείτε επίσης

Πέτρος Αλαφούζος: “Αυτό που με προέτρεψε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η αγάπη μου για την περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό”

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Βαγγέλης Καράλης   Ο δραστήριος νέος Πέτρος Αλαφούζος μιλάει στο Label News …