Πέμπτη , 18/04/2024

Η κολλητή είναι η αδελφή που εμείς επιλέγουμε – Η δύναμη της φιλίας σε σκληρές εποχές

Η ζωή πολλές φορές μπορεί να γίνει πιο πικρή κι από σκέτο καφέ. Εγώ όμως εδώ και χρόνια έχω βρει την ζάχαρη στη δική μου, τον άνθρωπο που με ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον, ίσως και από τον ίδιο μου τον εαυτό.

Είναι από τους πολυτιμότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Η κολλητή μου και κάθε κολλητή μπορεί να καταλάβει πως μια τέτοιου είδους φιλία στη ζωή κάθε γυναίκας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Κι αυτό γιατί…

Είναι αυτή που στις 3 τα ξημερώματα θα σηκώσει το τηλέφωνο για να ακούσει άλλη μια φορά το πρόβλημα που στη τελική δεν υπάρχει. Αυτή που θα σου πει τα πράγματα με το όνομα τους αλλά όταν φας τα μούτρα σου θα είναι δίπλα σου να μαζεύει χαρτομάντηλα από το πάτωμα.

Ξέρει κάθε κίνηση σου πριν καν την κάνεις και είναι απόλυτα σίγουρη για το αποτέλεσμα. Είναι εκείνη που μόνο στη σκέψη ότι θα χάσεις από την ζωή σου τρελαίνεσαι γιατί ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει άλλη που μπορεί να αντέξει τόση γκρίνια και τρέλα καθημερινά.

Άλλη που θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να σκέφτεσαι αν θα παρεξηγηθείς ή θα προκαλέσεις αρνητική εντύπωση.

Με λίγα λόγια μια κολλητή μπορεί να κάνει τα πάντα. Γιατί πολύ απλά μπορεί να γίνει ψυχολόγος με 24 ώρες το 24ωρο παροχή υπηρεσιών και παράλληλα η καλύτερη σεφ με ειδικότητα στις κρέπες με σοκολάτα.

Ξέρω πως δεν θα μπορέσω ποτέ να σου ανταποδώσω ό,τι έχεις κάνει για μένα όμως σου οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη για…

Όλα τα νεύρα και πολύ περισσότερο τη γκρίνια που έχεις υπομείνει. Εκείνα τα ξεσπάσματα και όλες τις φασαρίες που σε έχω μπλέξει.

Και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ για…

Όλες τις ώρες που ξενύχτισες μαζί μου αγκαλιά με ένα λαπ τοπ. Ευχαριστώ που σε νιώθω πάντα δίπλα μου όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν. Ευχαριστώ για την υπομονή, την κατανόηση και την απεριόριστη αγάπη. Ευχαριστώ που είσαι εσύ και σε έχω στη ζωή μου.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση