Πέμπτη , 23/03/2023

Η Λένα Ζευγαρά έτοιμη να ανάψει “φωτιές” στο Κολωνάκι με την εκρηκτική φωνή και παρουσία της

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, η Λένα Ζευγαρά, έρχεται στο «Clown Dogs» στο Κολωνάκι, για να ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, μόνο όπως εκείνη γνωρίζει.
Με το ξεσηκωτικό live unplugged της που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα, και προκάλεσε «έκρηξη» στο youtube, φέρνοντάς τη από τα πρώτο 48ωρο, στην έβδομη θέση στα μουσικά βίντεο, (με τον Νίκο Οικονομόπουλο στην 4η και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην 1η θέση)  αλλά και σε υψηλές μουσικές «πτήσεις» στα trends video, αγγίζοντας μέχρι στιγμής τις 627.000 αληθινές προβολές, η  Λένα Ζευγαρά,  βλέπει τα μουσικά της «Όνειρα», όπως λέει και το τραγούδι της, σε στίχους των Βασίλη Καρρά και Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη,  να γίνονται πραγματικότητα! 
Οι Αθηναίοι, θα έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουνε από κοντά και να την απολαύσουν σε ένα μοναδικό ξεσηκωτικό live, αυτή την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στο Clown Dogs στο Κολωνάκι!

Δείτε επίσης

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεφαντώσει – Ήθη και έθιμα από όλη την χώρα που συναρπάζουν!

Φωτεινή Πανάβου Απόκριες. Όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε αυτήν την γιορτή καθώς την έχουμε συνδέσει με τα …