Σάββατο , 20/07/2024

Η Λένα Ζευγαρά ξεσηκώνει με το νέο της video

Με τα δικά της «Όνειρα», κατάφερε να προκαλέσει «Ζημιά», να κάνει πολλούς να χορεύουν το «Έχασα τη γη», να δηλώνουν έτοιμοι για «Αμαρτίες» και να αναρωτιούνται «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι»…
Πέντε σπουδαία τραγούδια σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, επανεκτελεσμένα από την σπουδαία φωνή της Λένας Ζευγαρά, και το μουσικό αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό, ξεσηκωτικό, σε ένα πεντάλεπτο, non stop, κεφιού! Πριν από λίγο καιρό, η Λένα Ζευγαρά, βρέθηκε μαζί με τους μουσικούς της, στο στούντιο ηχογράφησης Leon, του Μιχάλη Τουρατζίδη, για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού, όπου το κέφι στα backstage, «χτύπησε» κόκκινο, προκύπτοντας ένα live unplugged, που μόλις κυκλοφόρησε, και σίγουρα θα σας ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμά του.

Η Λένα Ζευγαρά, διαθέτοντας μία μοναδική λαϊκή χροιά φωνής,που σε συνδυασμό με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, και να αποτελεί ήδη το Next Big Thing του πενταγράμμου, δίνει το μουσικό της «είναι», σε μία live εκτέλεση, που «γεννήθηκε» στο στούντιο, με πολύ αγάπη και μεράκι! Ένα απογειωτικό πεντάλεπτο, όπου την απολαμβάνουμε τόσο στη δική της επιτυχία «Όνειρα», που φέρει την υπογραφή σε στίχους του Βασίλη Καρρά και της Jenny Tsiko, και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, αλλά και το «Έχασα τη γη», το «Ζημιά», «Αμαρτίες», σε στίχους της Jenny Tsiko και το «Που ξαπλώνεις» σε στίχους του Αργύρη Αράπη.

Απολαύστε το, χορέψτε το, τραγουδήστε το, βάλτε τα σωστά hashtag #lena_zeugara, #live_unplugged, και μοιραστείτε το, με τους φίλους σας!

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …