Παρασκευή , 03/02/2023

Η Marianthi μας γνωρίζει τον ιππότη της – Το νέο pop τραγούδι της ταλαντούχας τραγουδίστριας

Μετά την επιτυχία της «Όνειρο Ζω», η MARIANTHI επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά με τη νέα της επιτυχία «Ιππότης» σε στίχους και μουσική του Γαβριήλ Γαβριηλίδη.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική σε μικρή ηλικία. Κατά τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε με εμφανίσεις σόλο και ως μέρος μουσικών συνόλων σε πολλές μουσικές σκηνές και άλλους χώρους. Χαρακτηριστικές είναι οι συνεργασίες της με τους 2002GR και τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια και πολλούς ακόμα, ενώ έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή μαζί με τους LOCOMONDO, Χρήστο Κυριαζή, Εκείνος & Εκείνος, τα Υπόγεια Ρεύματα κ.α. Η MARIANTHI έχει πάρει μέρος και στο σίριαλ του Star Channel “ΑΡΕΝΑ”. Το τελευταίο της κομμάτι “Όνειρο Ζω” κυκλοφόρησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον χορευτικό ρυθμό του.

Η δυναμική επιστροφή της τραγουδίστριας έγινε με το νέο ποπ τραγούδι και βίντεο κλιπ «Ιππότης» σε στίχους και μουσική Γαβριήλ Γαβριηλίδη. Την σκηνοθεσία του κινηματογραφικού clip υψηλής αισθητικής υπογράφει ο Sherif Francis με την εταιρεία παραγωγής Martini & Cookie Films.

Δείτε επίσης

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Christmas Bazaar για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS Βάρης

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ- 19 ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ …