Παρασκευή , 29/03/2024

Κατσαρίδες, έντομα και σαρκοφάγα ζώα αναμετριούνται με Έλληνες Celebrity! – Αυτό είναι το νέο reality του ANT1 απέναντι στο Survivor

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα ακόμη reality show. Το “Ι’m a celebrity get me out of here που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην βρετανική τηλεόραση μετρώντας 14 χρόνια προβολής και υψηλόβαθμων ποσοστών στους πίνακες τηλεθέασης, έρχεται στην Ελλάδα.

Ναι, σίγουρα πρόκειται για μία νέα εκδοχή του survivor που ίσως να μην είχαμε ακούσει ή να είχαμε απλώς δει στο ζάπινγκ της συνδρομητικής μας τηλεόρασης μέσα από το κανάλι ITV, αλλά μιλάμε χωρίς καμία αμφιβολία για μία υπερπαραγωγή.

Δώδεκα διάσημες και διάσημοι της εγχώριας showbiz, πρόκειται να ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική για να αγωνιστούν στο νέο αυτό reality του Ant1. Και όπως σίγουρα καταλάβατε, η ζούγκλα θα έχει μόνο αστέρια που λάμπουν στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδος και όχι κάποιους απλούς συμμετέχοντες.

Οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι λοιπόν, στο συγκεκριμένο survival concept πρέπει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νότιο Αφρική, να περάσουν από αμέτρητες δοκιμασίες που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα δέχονται ερωτήσεις από τους δύο παρουσιαστές του show.

Σκοπός της δοκιμασίας, είναι να απαντήσει ο διάσημος παίκτης σωστά στις ερωτήσεις, έτσι ώστε να απελευθερωθεί από την αποκρουστική ( αυτό είναι το μόνο σίγουρο ) δοκιμασία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και αυτό, γιατί οι δοκιμασίες περιλαμβάνουν εγκλεισμό με κατσαρίδες, διάφορα έντομα ή ακόμη και κλουβιά ή ποτάμια με σαρκοβόρα ζώα, αλλά και αναρρίχηση στα πιο ψηλά σημεία που έχει φανταστεί ο υποψήφιος ή να φάει κάποια έντομα απαντώντας φυσικά στις ερωτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κοινό ψηφίζει κάθε φορά ποιός διάσημος θέλει να αποχωρήσει ενώ εκείνος που δεν θα αντέξει μπορεί να φωνάξει “I’m a celebrity get me out of here” και να φύγει από την ζούγκλα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση