Δευτέρα , 04/12/2023

Λαμπερά εγκαίνια με βιολί και εντυπωσιακές παρουσίες στα εγκαίνια του καταστήματος “Μπούμπας” στην Κηφισιά

Ένα πλούσιο και εντυπωσιακό σκηνικό απόλαυσαν οι καλεσμένοι μας το Σάββατο στην δεξίωση εγκαινίων για το δεύτερο κατάστημα “Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου” του κυρίου Γεωργίου Μπούμπα στην Κηφισιά. Tο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα με μοναδική αρχιτεκτονική διαμορφώθηκε ώστε να φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, πολιτικής και της επικαιρότητας.

Οι συνεργάτες μας Σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και Ντίνα Νικολάου επιμελήθηκαν το μενού και μοιράστηκαν με τον κόσμο μυστικά για το σωστό ψήσιμο και το καλό κρέας. Λόγω της επικαιρότητας και το πένθιμο κλήμα, η ζωντανή μουσική δεν πραγματοποιήθηκε όμως απολαύσαμε το εξαιρετικό βιολί και την Eva Presley η οποία έφτασε στον χώρο μέσα σε άμαξα.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της ταλαντούχας μουσικού επιμελήθηκε ο οίκος μόδας Τρανούλη μαζί ενώ παράλληλα στον χώρο πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας. Μεταξύ άλλων, στον χώρο παρευρέθηκαν ο Αλέξης Παπάς, Τριαντάφυλλος Χατζινικολάου, Πύρρος Δήμας, Χάρης Γιακουμάτος.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …