Σάββατο , 27/07/2024

Λαμπερή βράβευση της Ζωζώ Σαπουντζάκη από την Billy Joe στην ιδρυτική βραδιά της λέσχης Lions Club Kolonaki Sun

Στις 20 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο  The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας – παρουσιάστρια  Billy Joe, παρουσίασε τις δημιουργίες της.  Η βραδιά ήταν στα πλαίσια  της Ιδρυτικής  βραδιάς,  της  Νέας Λέσχης που Ίδρυσε η Billy Joe, με την ονομασία  Lions Club KOLONAKI SUN, που ανήκει στο μεγαλύτερο Παγκοσμίως, Ανθρωπιστικό Οργανισμό,  με 31 μέλη στην Νέα Λέσχη.

Τα μέλη αποτελούνται από γνωστούς επιστήμονες και επιχειρηματίες. Ο Κυβερνήτης των Lions ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗΣ, ο Νέος Κυβερνήτης  ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΛΑΣ , η Β Κυβερνήτης Μαρία Πολίτου, η  Μαρία Παπαδόπουλου και ο Γιώργος Χρυσοβιτσιάνος, η Ευρυδίκη Σφακιανάκη Πρόεδρος της Λέσχης  Anne Sullivan Lions, η  Βούλα Σαραντάρη Ιδρύτρια Λεσχών όπου βραβεύτηκε για το μεγάλο  της Έργο στους Lions, η Ειρήνη Ξακουστή, Πρόεδρος  των ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ΑΧΕΠΑ….Ο Αντιπεριφερειάρχης ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,  ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βαφειάδης,  ο υποψήφιος  βουλευτής του Κιναλ Νίκος Κανελάκης και πρόεδρος της Λέσχης LIONS  Ψυχικού,  Σπύρος Μπιμπιλας, ο Κώστας Βενετσανος, Ο Πρόξενος του Ουζμπεκιστάν, ο Ξενοφών Λαμπράκης, ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρο της Λέσχης Παναθήναια Mάριος Ξηρογιάννης, την Θεοφανώ Κοτσόνη – Περδικάρη, ο Γιώργος Πατεράκης, ο αστρολόγος και παρουσιαστής Άρης Παπαδογιάννης και η δικηγόρος Dana Nesteriuk.

Την Παράσταση έκλεψε  η Παρουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη,  η οποία βραβεύτηκε από την Billy Joe, για την διαχρονική της προσφορά στο Θέαμα. Ακολούθησε πρόγραμμα,  με Πιανίστα τον Φώτη Κοπανιτσιάνο , τους Τραγουδιστές ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥνΤΖΑΚΗ, Χρήστο Παλάσκα, από την Σοπράνο  Δέσποινα  Τσολάκη, Χριστίνα Καζατζή ,την Γεωργία  Σιακαβάρα,  Αγγελική Κούκουρα, Εύη Κρανιδελη, Κώστα Βενετσάνο, και τον Σαξοφωνίστα Άγγελο Καλαβρυτινό.

Η συμμετοχή  τους ήταν φιλική,  για να προσφέρουν  ,στην Νέα Λέσχη LIONS KOLONAKI SUN, με Πρόεδρο  την BILLY JOE, γραμματέα την Αγγελική Κούκουρα,  ταμία τον Αργύρη Κοντονικολάου.

 

Δείτε επίσης

«Αμέτι Μουχαμέτι»: H νέα σπαρταριστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! …