Παρασκευή , 29/03/2024

Καλοκαιρινά ”men’s outfits” για τις διακοπές σας: Ο Γιάννης Διακονικόλας έχει τον ιδανικό συνδυασμό σε casual/trendy style

Processed with MOLDIV

Το καλοκαίρι του 2022 μπήκε για τα καλά. Ο υδράργυρος ολοένα και ανεβαίνει. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλά ερωτήματα μας απασχολούν. Ένα απ’ αυτά τα ερωτήματα είναι πάντα το “τι ρούχα θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές;”. Μια ερώτηση που απασχολεί αρκετό κόσμο ανεξαρτήτως φύλου. Ο Γιάννης Διακονικόλας που πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο για ξεκούραση και διασκέδαση, έκανε το ιδανικό look για όλες τις περιστάσεις.

Ο νεαρός ηθοποιός στις πρόσφατες διακοπές του στο νησί των ανέμων «συνδυάστηκε» με casual & trendy styleδείχνοντας ότι αυτά τα καλοκαιρινά men’s outfitsδεν πρέπει να λείπουν απ’ τις βαλίτσες όπως και τις ντουλάπες των νέων και όχι μόνο.

Σε εμφάνιση του σε γνωστό beach bar restaurant στον Πάνορμο της Μυκόνου, ο ηθοποιός επέλεξε να φορέσει άσπρο λινό μπλουζάκι, με μπλε brandit βερμούδα και ολόλευκα σπορ παπούτσια. Έναν δυνατό συνδυασμό casual style για πρωινή εμφάνιση και όχι μόνο, που επιμελήθηκε ο ένας στυλίστας του ο Άγγελος Καλαφάτης(Project Fashion – Μικράς Ασίας 8, Νέα Ιωνία).

Σε μια από τις βραδινές του εξόδους στα υπέροχα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, ο Γιάννης Διακονικόλας διάλεξε να συνδυαστεί με casual colorful t-shirt, με κόκκινο trendy trousers και άσπρα legan παπούτσια. Μια μίξη tendy & casual που τράβηξε πολλών τα βλέμματα όπως και τα φλας των φωτογράφων του νησιού. Το στυλ αυτό επιμελήθηκε ο άλλος στυλίστας του νεαρού Ροδίτη, ο Κώστας Καλαφάτης (Montaz Jeans Store – Αγ. Αναργύρων 27, Άγιοι Ανάργυροι και με άλλα δύο παραρτήματα σε Αμφιάλη & Κερατσίνι).

Έναν άλλον όμορφο καλοκαιρινό casual συνδυασμό που σαφέστατα και είναι ότι πρέπει για κάθε νεαρό άνδρα για τις διακοπές του είναι το μαύρο με λαδί floral πουκάμισο, με καφέ ανοιχτή cargo βερμούδα και μαύρες εσπαντρίγιες απ’ τον στυλίστα Άγγελο Καλαφάτη ”Project Fashion“που φόρεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στη νυχτερινή Μύκονο. Επίσης άλλο ένα ιδανικό ανδρικό casual-trendy look είναι αυτό με το floral μπλε-γκρι-λευκό-καφέ-μαύρο herc πουκάμισο με λευκό τζιν με στησίματα και μπλε εσπαντρίγιες προτείνεται ανεπιφύλακτα για τις διακοπές στα ελληνικά νησιά. Συνδυασμός από τον στυλίστα Κώστα Καλαφάτη ”Montaz Jeans Store”.

Ας μη ξεχνάμε ό,τι η ανδρική μόδα είναι πιο δύσκολη. Κι αυτό γιατί τα αγόρια δεν έχουν «όπλα» στη φαρέτρα τους όπως το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ, οπότε βασίζονται μόνο στα ρούχα και το στυλ τους για να εντυπωσιάσουν. Ο ηθοποιός Γιάννης Διακονικόλας όπως αποδεικνύεται το έχει πετύχει και με το παραπάνω, αφού κάνει τα ρούχα να «μιλάνε» πάνω του παρόλο που δεν έχει τις τέλειες αναλογίες. Με τη θετική του ενέργεια, το δικό του ξεχωριστό στυλ και τον αέρα που αναπνέει έχει καταφέρει να τον «αγαπήσει» ο φακός ακόμα και στη μόδα, κάνοντας τον έτσι να μην έχει να ζηλέψει κάτι από τα..κανονικά μοντέλα!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …