Παρασκευή , 29/03/2024

Λαμπερή βράβευση της Ζωζώ Σαπουντζάκη από την Billy Joe στην ιδρυτική βραδιά της λέσχης Lions Club Kolonaki Sun

Στις 20 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο  The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας – παρουσιάστρια  Billy Joe, παρουσίασε τις δημιουργίες της.  Η βραδιά ήταν στα πλαίσια  της Ιδρυτικής  βραδιάς,  της  Νέας Λέσχης που Ίδρυσε η Billy Joe, με την ονομασία  Lions Club KOLONAKI SUN, που ανήκει στο μεγαλύτερο Παγκοσμίως, Ανθρωπιστικό Οργανισμό,  με 31 μέλη στην Νέα Λέσχη.

Τα μέλη αποτελούνται από γνωστούς επιστήμονες και επιχειρηματίες. Ο Κυβερνήτης των Lions ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗΣ, ο Νέος Κυβερνήτης  ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΛΑΣ , η Β Κυβερνήτης Μαρία Πολίτου, η  Μαρία Παπαδόπουλου και ο Γιώργος Χρυσοβιτσιάνος, η Ευρυδίκη Σφακιανάκη Πρόεδρος της Λέσχης  Anne Sullivan Lions, η  Βούλα Σαραντάρη Ιδρύτρια Λεσχών όπου βραβεύτηκε για το μεγάλο  της Έργο στους Lions, η Ειρήνη Ξακουστή, Πρόεδρος  των ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ΑΧΕΠΑ….Ο Αντιπεριφερειάρχης ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,  ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βαφειάδης,  ο υποψήφιος  βουλευτής του Κιναλ Νίκος Κανελάκης και πρόεδρος της Λέσχης LIONS  Ψυχικού,  Σπύρος Μπιμπιλας, ο Κώστας Βενετσανος, Ο Πρόξενος του Ουζμπεκιστάν, ο Ξενοφών Λαμπράκης, ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρο της Λέσχης Παναθήναια Mάριος Ξηρογιάννης, την Θεοφανώ Κοτσόνη – Περδικάρη, ο Γιώργος Πατεράκης, ο αστρολόγος και παρουσιαστής Άρης Παπαδογιάννης και η δικηγόρος Dana Nesteriuk.

Την Παράσταση έκλεψε  η Παρουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη,  η οποία βραβεύτηκε από την Billy Joe, για την διαχρονική της προσφορά στο Θέαμα. Ακολούθησε πρόγραμμα,  με Πιανίστα τον Φώτη Κοπανιτσιάνο , τους Τραγουδιστές ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥνΤΖΑΚΗ, Χρήστο Παλάσκα, από την Σοπράνο  Δέσποινα  Τσολάκη, Χριστίνα Καζατζή ,την Γεωργία  Σιακαβάρα,  Αγγελική Κούκουρα, Εύη Κρανιδελη, Κώστα Βενετσάνο, και τον Σαξοφωνίστα Άγγελο Καλαβρυτινό.

Η συμμετοχή  τους ήταν φιλική,  για να προσφέρουν  ,στην Νέα Λέσχη LIONS KOLONAKI SUN, με Πρόεδρο  την BILLY JOE, γραμματέα την Αγγελική Κούκουρα,  ταμία τον Αργύρη Κοντονικολάου.

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …