Πέμπτη , 28/03/2024

Μαγευτικές βραδιές και “δροσερά” απογεύματα στα πιο όμορφα Roof Garden της Αθήνας

Ψάχνεις το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τον καυτό ήλιο και τις μαγευτικές βραδιές της πιο όμορφης εποχής του χρόνου; Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό με τη βοήθεια ενός από τα πιο μαγευτικά roof garden της Αθήνας. Γιατί ακόμη και στη πολή το καλοκαίρι είναι μοναδικό.

Τhe Zillers

Στον τρίτο όροφο του ομώνυμου ξενοδοχείου που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό του 1895, θα βρείς  ένα χαλαρό, ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον με θέα την πλατεία της Μητρόπολης, τα Αναφιώτικα και φυσικά τον Παρθενώνα.

Αrt Lounge

Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου New Hotel, στη θέση του Olympic Palace Hotel, ενός ξενοδοχείου που υπήρξε ορόσημο για την αρχιτεκτονική στην Αθήνα τη δεκαετία του ’50,  απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου με πανοραμική θέα στο κέντρο της Αθήνας, βιβλιοθήκη με σπάνιες εκδόσεις και έργα τέχνης.

A for Athens

Ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, που αγκαλιάζει την κληρονομιά της πόλης και το σύγχρονο πολιτισμό και στον τελευταίο όροφο του είναι ανοιχτό για να απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τόσο τη θέα όσο και το φαγητό αλλά και τα κοκτείλ του.

Anglais Athens

Στον έκτο όροφο ενός διατηρητέου μεγάρου θα βρείς την νέα ταράτσα της πόλης. Tροπικά μοτίβα και παστέλ αποχρώσεις, με ρετρό πλακάκια, έναν φοίνικα και σειρές από μικρές λάμπες μπορούν να φωτίσουν τις βραδινές σου εξόδους και να μεταμορφώσουν το καλοκαίρι σου.

 Acropolis View Bar

Είναι το roof garden του Athens Cypria Hotel, που βρίσκεται στον 7ο όροφο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, στην οδό Διομείας 5, πολύ κοντά στον αγαπημένο σου πεζόδρομο. Mια πολύ καλή επιλογή όχι μόνο για λίγη ξεκούραση από τα ψώνια ή από τις δουλειές που έκανες στο κέντρο, αλλά και ως μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου για το απόγευμα και νωρίς το βράδυ.

Galaxy bar, Hilton

Αν ανεβείς στον 13ο όροφο του Hilton Αθηνών, θα βρεθείς σε ένα από τα 10 καλύτερα bar του κόσμου, όπου θα μπορείς μαζί με το κοκτέιλ σου να απολαύσεις τη θέα που εκτείνεται από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …