Πέμπτη , 18/07/2024

“Μα σε περίμενα”, το νέο τραγούδι του Κώστα Αρμενόπουλου που μέσα σε ένα μήνα “σαρώνει” στο You Tube

“Μα σε περίμενα” του Κώστα Αρμενόπουλου σε στίχους του Διονύση Δηλέ και μουσική Κατερίνα Αρμενοπούλου.
Ένα τραγούδι που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις φθάνοντας μέσα σε ενάμισι μόλις μήνα τις 400.000 προβολές! …κι αυτό γιατί ο στίχος του δημιουργεί εικόνες στο μυαλό που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε νιώσει ή ζήσει.
Ερμηνευτής του τραγουδιού είναι ο Κώστας Αρμενόπουλος ένας νέος καλλιτέχνης στο χώρο της μουσικής που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αγαπηθεί από πολύ κόσμο και να αποκτήσει χιλιάδες followers μέσα από το διαδίκτυο,κυρίως για τη δύναμη ψυχής και αισιοδοξίας που διαθέτει.
Στο ενεργητικό του έχει ήδη τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Είσαι ακόμα εδώ” η οποία κυκλοφόρησε το 2016 και βέβαια το ” Μα σε περίμενα” το οποίο το απολαμβάνουμε από τις αρχές του Αυγούστου του 2017 αφού επέλεξε να μας το κρατήσει ως ευχάριστη έκπληξη.!

Ο Κώστας Αρμενόπουλος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και των νυχτερινών μαγαζιών που τον θέλουν στο ενεργητικό τους, κρατώντας προς το παρόν ως έκπληξη για το που θα εμφανίζεται φέτος.

 Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό του για ακόμη μια φορά θα τον στηρίξει αποκτώντας όλο και περισσότερους φίλους!

Μουσική : Αρμενοπούλου Κατερίνα

Στίχοι : Δηλές Διονύσης

Παραγωγή – Ενορχήστρωση : Studio Pazl

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …