Δευτέρα , 29/05/2023

Νέος Διευθυντής του Epsilon του Σαββίδη, ο Λάκης Λαζόπουλος – Επιστρέφει τηλεοπτικά και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Epsilon;

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης – Κυριάκος Θεοδοσίου

Το νο1 θέμα της τηλεοπτικής επικαιρότητας είναι το Epsilon και το μέλλον του από την πρώτη ημέρα εξαγοράς του σταθμού από τον νέο ισχυρό άντρα των media, Ιβάν Σαββίδη.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί από τηλεοπτικούς συντάκτες γράφοντας για το τι θα απογίνουν τα πρόσωπα του Epsilon, για το νέο πρόγραμμα το οποίο θα καταρτιστεί από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη, τα πρόσωπα τα οποία θα δούμε στο νέο κανάλι, αλλά και για τα νέα διευθυντικά στελέχη του σταθμού.

Μετά τον διορισμό του Δημήτρη Δημαρέλη από τον Ιβάν Σαββίδη στη θέση του οικονομικού διευθυντή του σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες του LabelNews βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα νέο διορισμό σε διευθυντική θέση.

Πολύ κοντά, λοιπόν, στο να καθίσει στη θέση του διευθυντή βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος. Πολύ πιθανό είναι να τον δούμε στο σταθμό τόσο σαν διευθυντή Ψυχαγωγικού Προγράμματος (θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης), όπως επί εποχής Alpha που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όσο και σαν παρουσιαστή της σατυρικής εκπομπής του που από κάποιους θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναδούμε μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Σύμφωνα ακόμη με νέες πληροφορίες τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο νέο Epsilon είναι ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος, ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Βασίλη Λυριτζή και πιθανά θα ζητηθεί η συνδρομή της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Εν αναμονή των τηλεοπτικών εξελίξεων…

Δείτε επίσης

Αφροδίτη Αδάμη: Εντυπωσιακή σέξι φωτογράφιση στην σπηλιά του Νταβέλη!

Βαγγέλης Καράλης To όνομά της έκανε «θόρυβο» όταν, πριν από εφτά χρόνια, είχε αποφασίσει να …