Πέμπτη , 28/03/2024

Ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος που ξεχώρισε στο X-Factor μπαίνει δυναμικά στον χώρο της μουσικής με το νέο του τραγούδι «Δεν Μπορείς»

Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου

Ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος από την Ημαθία, ξεχώρισε με το ταλέντο του στο X-Factor και πατώντας στην γη, χωρίς έπαρση, παρόλη την γρήγορη εξέλιξή του, προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό με ήθος και αξιοπρέπεια, για την μεγάλη του αγάπη που είναι η μουσική!

 Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο X – Factor;

Έκανα πράγματα στη μουσική πολλά χρόνια και το παλιό μου αφεντικό με τον πατέρα μου ήταν αυτοί που μου έδωσαν την ιδέα να πάω στο talent show. Ήταν μια απόφαση της στιγμής, κάτι πολύ αυθόρμητο.

Πώς ήταν η εμπειρία σου εκεί;

Η εμπειρία ήταν μοναδική. Γνώρισα ανθρώπους που ποτέ δεν πίστευα ότι θα γνωρίσω. Ήταν δύσκολη σαν εμπειρία. Έπαιζες με το άγχος σου, την ψυχολογία σου με πολλή κούραση. Ήταν πολύ ωραία ξαναλέω, ωστόσο δε νομίζω πως θα έμπαινα ξανά σ’ αυτή τη διαδικασία.

Μπορεί να μην έφτασες για λίγο στα live, ωστόσο έχεις βγάλει ήδη το πρώτο σου τραγούδι μετά το talent show, το “Δεν μπορείς”. Παίκτες που βρεθήκαν πιο “ψηλά” πολύ πιθανόν να μην καταφέρουν αυτό που έκανες εσύ!

Ναι, έφτασα μέχρι και τα chair challenge. Φυσικά δεν κρίνεται η καριέρα ενός καλλιτέχνη από τη θέση στην οποία βρέθηκε σε ένα show στην τηλεόραση είτε αυτή είναι υψηλή είτε χαμηλή. Και φυσικά αυτό που κάνω το αγαπάω πολύ γι’ αυτό και θα το κυνηγήσω.

Το “Δεν μπορείς” είναι σε δικούς σου στίχους και μουσική. Πώς έγραψες το εν λόγω τραγούδι; Ποια είναι η ιστορία του;

Πήρα μια μέρα στυλό, χαρτί και την κιθάρα μου. Προσπάθησα να γράψω μια χαρούμενη μουσική, πράγμα αδύνατο μια και η ψυχολογία μου ήταν πολύ πεσμένη. Το τραγούδι μου αναφέρεται στη μόνη αγάπη που είχα μέχρι σήμερα. Είναι καθαρά βιωματικό το τραγούδι και χαίρομαι για την αποδοχή που έχει από τον κόσμο στο youtube.

Ετοιμάζεσαι να κυκλοφορήσεις κι άλλα τραγούδια σου;

Ναι, ετοιμάζομαι για την κυκλοφορία των νέων μου τραγουδιών. Σειρά έχει το “Δώδεκα παρά” και μετά το “Άλλαξα γνώμη”. Και φυσικά έρχεται και το video clip του “Δεν μπορείς” που σε ένα μήνα περίπου θα είναι έτοιμο.

Μαθαίνω πως συζητάς αρκετά πράγματα! Μεταξύ άλλων βρίσκεσαι σε συζητήσεις και για δισκογραφική δουλειά. Πως νιώθεις γι’ αυτή την εξέλιξη;

Ναι, αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε συζητήσεις και για δισκογραφική δουλειά μεταξύ άλλων. Οπότε μπορεί να δείτε και την πρώτη μου σύντομα αν όλα πάνε καλά.

Το Χειμώνα θα σε δούμε κάπου;

Ναι, το Χειμώνα θα με δείτε σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Καβάλας.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …